- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Διάρκεια3 ώρες
- Συχνότητα1 φορά
- Ένας διαδραστικός σεμιναριακός κύκλος γεμάτος από τα αρώματα της Ελλάδας και της Μεσογείου.
- Σε κάθε σεμινάριο παρουσιάζεται ένα πλήρες γεύμα που αποτελείται από: ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο
- Εκτός από την παρουσίαση της συνταγής, θα μάθουμε εύκολους αλλά μοντέρνους τρόπους για την εκτέλεσή της.
- Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα βοηθήσουν τους chefs και θα φτιάξουν μαζί τους τις συνταγές
Σεμινάριο 1: Τραγανό πουγκί με γέμιση κοτόπουλο
Στο σεμινάριο αυτό θα παρουσιαστούν:
Ορεκτικό:
- Σεμολίνα γαρίδας σε φωλιά κανταϊφιού με αρωματική κρέμα
Σαλάτα:
- Σαλάτα ανανά με άρωμα Mojito
Κυρίως:
- Τραγανό πουγκί με γέμιση κοτόπουλο και αρωματικών και κρουστά ξηρών καρπών
Επιδόρπιο:
- Αχλάδι σοκολάτας με υγρό πυρήνα μάνγκο και crumble από macadamia
Σε πρωτοετείς σπουδαστές μαγειρικής που θέλουν να μάθουν και δουν τεχνικές της μοντέρνας Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας, αλλά και σε όποιον ερασιτέχνη ενδιαφέρεται να μάθει τα μυστικά της δημιουργικής Ελληνικής και Μεσογειακής γαστρονομίας.
- Η Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα αποτελεί μια παγκόσμια γευστική τάση η οποία συνεχίζει να εξελίσσεται κάθε μέρα.
- Θα ξεδιπλώσουμε τις μαγειρικές τεχνικές, τις πρώτες ύλες και τα πιάτα της μοντέρνας Ελληνικής και Μεσογειακής Κουζίνας.
Mε τον Private Chef Στυλιανό Χατζηνικολάου του Mediterranean cuisine και απόφοιτο της Σχολής Μαγειρικής ΙΕΚ Praxis
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832)