- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΟλοκληρώθηκε
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα12:00 - 17:00
- Διάρκεια5 ώρες
- ΣυχνότηταΜια (1) φορά
Σεμινάριο Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας με τον Μιχάλη Μάρθα
O Chef Μιχάλης Μάρθας (The Fat Duck / Bray, England 3 Stars Michelin, Waterside Inn / Bray, England 3 Stars Michelin, Pure C / Cadzand, Netherlands 2 Stars Michelin, Daniel Berlin Krog / Sweden 2 Stars Michelin), παρουσιάζει:
- Ένα μενού γευσιγνωσίας με μοντέρνα τεχνάσματα και με τοπικά προϊόντα.
- Παραδοσιακές και μοντέρνες τεχνικές παντρεμένες αρμόνικα και με ιδιαίτερες υφες και γεύσεις .
Πιάτα που θα παρουσιαστούν:
Καλωσόρισμα
- Προζυμένιο ψωμί και αρωματικά βοτσαλάκια
Κυρίως Πιάτα
- Στεφανάκι λακέρδας
Παστό κολιό / Αμάραθο / Παγωτό τομάτας
- Στιφάδο Μόσχου
Ραβιόλι μόσχου / Γλυκάδια / Κρεμμυδοζουμο / Ρίζα μαϊντανού
Dessert
- Βελούδινη αλμυρή σοκολάτα
Θυμάρι / Παγωτό επτάζυμο / Αμύγδαλο
Τεχνικές που θα χρησιμοποιηθούν:
- Pacotizing
- Dehydration
- Fermenting
- Curing
- Smoking
- Bake / Pastry
- Pickling
Chef Μιχάλης Μάρθας:
Restaurants
- The Fat Duck / Bray, England 3 Stars Michelin
- Waterside Inn / Bray, England 3 Stars Michelin
- Pure C / Cadzand, Netherlands 2 Stars Michelin
- Daniel Berlin Krog / Sweden 2 Stars Michelin
Awards
- June 2019, Title “ Best Young Chef 2019”, By Restaurant 100 at Michalis Kakogiannis Foundation
- April 2019, Greek Cuisine awards 2019 Athinonama Alpha Guide CUVéE Restaurant “Contemporary Greek Cuisine”
- March 2018, Ambassador Chef of the Year 2018, 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 – GTBB
- May 2016, Young Chef San Pellegrino & Aqua Panna 2016 In the 10 best chefs in Mediterranean Sea
- January 2016, The Best Chef, Greek Ambassador in 2016
- February 2015, Young Chef San Pellegrino & Aqua Panna 2015 In the 10 best chefs in Mediterranean Sea
Σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τα μυστικά της σύγχρονης δημιουργικής ελληνικής κουζίνας, με προχωρημένες μαγειρικές τεχνικές, από έναν έμπειρο βραβευμένο chef.
Τιμολογιακή Πολιτική:
- Το κόστος του προγράμματος είναι: 120€
- Κόστος για Φοιτητές & Σπουδαστές: 90€
Η Κράτηση Θέσης προϋποθέτει την εξόφληση του προγράμματος
Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομά σας
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR3501721540005154038738483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR7601108620000086248000282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Με το τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν μάθει ένα πλήρες μενού δημιουργικής ελληνικής κουζίνας και πολλές νέες τεχνικές για την υλοποίησή του και για δημιουργία καινοτομικών σύγχρονων πιάτων.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
- Εφαρμόζονται σύγχρονες συμμετοχικές μέθοδοι διδασκαλίας, ειδικά σχεδιασμένες για ενηλίκους
- Χρησιμοποιείται ψηφιακός εκπαιδευτικός εξοπλισμός και εποπτικά μέσα
- Παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ Εκπαιδευτικές σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή
- Το σεμινάριο ΔΕΝ είναι επιδοτούμενο. Είναι αυτοχρηματοδοτούμενο.
ΟΜΩΣ:
- Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί-χρηματοδοτηθεί μέσω των πόρων του ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ.
- Προϋπόθεση χρηματοδότησης: o ενδιαφερόμενος να είναι εργαζόμενος.
- Την υποβολή φακέλου στο τμήμα ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ αναλαμβάνει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός PRAXIS
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832), με την υπογραφή και του Chef Μιχάλη Μάρθα
Παρέχεται εργαστηριακή ποδιά PRAXIS ♣ Παρέχονται Συνταγές – Με την ολοκλήρωση των συνταγών θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή