- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα11:00-16:00
- Διάρκεια5 ώρες
- Συχνότητα1 φορά
Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής “Tout chocolat”: Τούρτες και γλυκά ταξιδίου όλο σοκολάτα
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
Ο ταλαντούχος Pastry Chef των Ξενοδοχείων “King George” και “Μεγάλη Βρετανία”, Ευγένιος Βαρδακαστάνης, θα μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο των γλυκών ΜΟΝΟ από σοκολάτα με τις ακόλουθες συνταγές:
- Caramo
- Diva
- Bitter Chocolate Tart “Fleur”
- Ocake (gluten free)
Το Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής απευθύνεται:
- σε ήδη εργαζόμενους στον χώρο της ζαχαροπλαστικής,
- σε αποφοίτους και σπουδαστές σχολών ζαχαροπλαστικής,
- σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες για γλυκά και τούρτες από Σοκολάτα και δημιουργίες υψηλής ζαχαροπλαστικής
- Κρατήσεις θέσεων με συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς.
- Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει τεχνικές γνώσεις και συνταγές για ατομικά γλυκά και τούρτες από σοκολάτα, νέας έμπνευσης και παραγωγής, που θα ενθουσιάσουν τους πελάτες κάθε ποιοτικού ζαχαροπλαστείου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832)