- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Διάρκεια5 Ωρες
- ΣυχνότηταΜία Φορά
Μάθετε όλα τα μυστικά της χειροποίητης σφολιάτας από τον pastry chef Δημήτρη Παπαντωνίου.
Η καλή σφολιάτα είναι από τα βασικά συστατικά επιτυχίας κάθε ζαχαροπλαστείου/φούρνου.
Στο σεμινάριο μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν:
- Κρουασάν Βουτύρου
- Κρουασάν Σοκολάτας Danish
- Σφολιατοειδή
- Λουκανικοπιτάκια
- Σπανακοπιτάκια
- Zαμπονοτυροπιτάκια
- Vol-au-vent (φωλιές σφολιάτας)
- Σε ήδη εργαζόμενους στον κλάδο της Ζαχαροπλαστικής,
- Σε αποφοίτους σχολών Αρτοποιϊας – Ζαχαροπλαστικής που θέλουν να επεκτείνουν τους ορίζοντες των γνώσεων και δεξιοτήτων τους
- Σε κάθε επαγγελματία της ΑρτοΖαχαροπλαστικής που θέλει να γνωρίσει νέες τεχνικές.
- Κρατήσεις θέσεων με συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς:
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
- Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν τις τεχνικές γύρω από τη χειροποίητη σφολιάτα καθώς και μια ποικιλία χρήσιμων συνταγών.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832)