- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα17:30-21:30
- Διάρκεια4 Ωρες
- ΣυχνότηταΜία φορά
Ο pastry chef Οδυσσέας Μάτσιας θα παρουσιάσει σεμινάριο Ζαχαροπλαστική – Αρτοποιίας με συνταγές χωρίς γλουτένη και ζάχαρη.
Στο σεμινάριο μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν:
- Cookies μαλακά βανίλιας
- Πορτοκαλόπιτα
- Energy Bars με φυστικοβούτυρο χωρίς ψήσιμο
- Τρουφάκια με αβοκάντο
- Brownies από κόκκινα φασόλια
- Ψωμί με αλεύρι αμυγδάλου και λιναρόσπορο
Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές μαγειρικής και επαγγελματίες της εστίασης που θέλουν να μάθουν gluten free και sugar free τεχνικές και συνταγές.
- Η αναγραφόμενη τιμή (60 €) είναι για κρατήσεις και πληρωμή μέχρι τρείς (3) μέρες πρίν την έναρξη (early bird)
- Για κρατήσεις θέσεων τις τελευταίες τρείς μέρες πριν το σεμινάριο ή την ημέρα του σεμιναρίου η τιμή είναι 75 €
- Κρατήσεις θέσεων με συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς.
- Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν ποικιλία τεχνικών και συνταγών για gluten free και sugar free δημιουργίες.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).