- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα11:00-16:00
- Διάρκεια5 ωρες
- Συχνότητα1 φορά
Σεμινάριο Χριστουγεννιάτικης Ζαχαροπλαστικής: “Boutique de Noel” (Μπουτίκ των Χριστουγέννων)
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
Τις νέες τάσεις σε Κορμούς και Ατομικά Γλυκά για την Χριστουγεννιάτικη Περίοδο, θα μας παρουσιάσει ο διακεκριμένος Pastry Chef των Ξενοδοχείων “King George” και “Μεγάλη Βρετανία”, Ευγένιος Βαρδακαστάνης
Τα γλυκά που θα παρουσιαστούν είναι:
Bûche Chocolat “Madagascar”
- Ένας ξεχωριστός Χριστουγεννιάτικος Κορμός σοκολάτας,ποικιλίας Criollo από τη Μαδαγασκάρη. Ένα σύνολο 7 συνταγών με διαφορετικές υφές και πάντρεμα της bitter σοκολάτας με την γάλακτος
Bûche “Red Velvet”
- H άλλη εκδοχή του Red Velvet… Αυτή τη φορά σε κορμό με αέρινες υφές και το φρουτένιο χαρακτήρα του βατόμουρου
“Tarte Jamaica”
- Μια τάρτα φουντουκιού τραγανή και πλούσια,καλυμμένη με μια ελαφριά σαντιγί λευκής σοκολάτας αρωματισμένη με καφέ Blue Mountain
Cake “Marronsis”
- Το κάστανο δεν πρέπει να λείπει ποτέ από τη Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα μας…Τι καλύτερο από ένα cake κάστανο με τη φρεσκάδα του cassis;
Ένα σύνολο 4 γλυκών που συνοδεύεται από 20 διαφορετικές συνταγές και τεχνικές
Παροχές
Το Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Χριστουγεννιάτικα Γλυκά, με τον Ευγένιο Βαρδακαστάνη απευθύνεται:
- σε ήδη εργαζόμενους στον χώρο της ζαχαροπλαστικής,
- σε απόφοιτους και σπουδαστές σχολών ζαχαροπλαστικής,
- σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες για προχωρημένα χριστουγεννιάτικα γλυκά υψηλής ζαχαροπλαστικής
Τιμολογιακή Πολιτική
- Το κόστος του προγράμματος είναι:120€
- Για εγγραφές έως 31/8 Early Bird:90€
- Κόστος για Φοιτητές & Σπουδαστές:90€
- Η Κράτηση Θέσης προυποθέτει την εξόφληση του προγράμματος
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομα σας
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει τεχνικές γνώσεις και συνταγές για χριστουγεννιάτικα ατομικά γλυκά και κορμούς, νέας έμπνευσης και παραγωγής, που θα ενθουσιάσουν τους πελάτες κάθε ποιοτικού ζαχαροπλαστείου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832) υπογεγραμμένη από τον Pastry Chef Ευγένιο Βαρδακαστάνη