- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Διάρκεια17:00-22:00
- ΣυχνότηταΜια φορά
Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής. Μάθε στην πράξη τα μυστικά της γαλλικής ζαχαροπλαστικής με τον ταλαντούχο Pastry Chef Μανώλη Στρούζα, σε υπερσύγχρονα εργαστήρια.
- Αρχές και τεχνικές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής
- Προετοιμασία σε Γαλλικού τύπου βάσεις και κρέμες
- Σύνθεση ατομικών γλυκών γαλλικής ζαχαροπλαστικής
- Γαλλική τρούφα: ζύμη choux, αλμυρή καραμέλα βουτύρου, creme σοκολάτα υγείας, μους υγείας),
- Γαλλικό Ατομικό Γλυκό: bavaroise praline, βάση brownies, mirror glaze milk chocolate, ντεκόρ σοκολάτας
- Προετοιμασία decor
- Προετοιμασία γλασάζ και επικαλύψεων
- Στησίματα ατομικών γλυκών και decor
- Οργάνωση βιτρίνας ζαχαροπλαστείου με ατομικά γλυκά
Παροχές
Παρέχονται όλα τα Υλικά και τα Αναλώσιμα των Εργαστηρίων ♣ Παρέχεται εργαστηριακή ποδιά PRAXIS ♣ Παρέχονται Εκπαιδευτικές Σημειώσεις και οι Συνταγές των παρασκευασμάτων.
- Σε ήδη εργαζόμενους στον κλάδο της Ζαχαροπλαστικής,
- Σε αποφοίτους σχολών Αρτοποιϊας – Ζαχαροπλαστικής που θέλουν να επεκτείνουν τους ορίζοντες των γνώσεων και δεξιοτήτων τους
- Σε κάθε επαγγελματία της ΑρτοΖαχαροπλαστικής που θέλει να γνωρίσει νέες τεχνικές.
Τιμολογιακή Πολιτική
- Το κόστος του προγράμματος είναι:70€
- Για εγγραφές έως 31/8 Early Bird:50€
- Κόστος για Φοιτητές & Σπουδαστές:50€
- Η Κράτηση Θέσης προυποθέτει την εξόφληση του προγράμματος
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομα σας
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
- Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει τις τεχνικές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής για την δημιουργία ατομικών γλυκών και το στήσιμο βιτρίνας ζαχαροπλαστείου, διακοσμημένης με ατομικά γλυκά
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832)