#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Αποτελεσματική Διαχείριση Προμηθειών και Αποθήκης στην Εστίαση


  • Τύπος ΣεμιναρίουΟλοκληρώθηκε
  • ΠόληΑθήνα - Χαλκίδα - Αλιβέρι
  • Διάρκεια24 ώρες - 3 εβδομάδες
  • ΣυχνότηταΚάθε Δευτέρα & Τετάρτη
  • Τιμή190€
  1. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΕΦΑΡΜΟΓΗ HACCP – ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    • Εισαγωγή στις έννοιες και διαδικασίες Διασφάλισης Υγιεινής και Ποιότητας
    • Διαδικασία Επιθεώρησης Τα
    • Βασικές αρχές του HACCP
    • Τύποι μόλυνσης & επικίνδυνα σημεία
    • Εναρμόνιση με το Πρότυπο Υγιεινής και Ασφάλειας (ΦΕΚ  1219/4-10-00 )

 

  1. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ασφάλεια & Προϋποθέσεις Διασφάλισής της)
    • Ανάλυση Επικινδυνότητας τροφίμων (Βασικές Αρχές)
    •  Εφαρμογές-Παραδείγματα

 

  1. ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
    • Προμηθευτές / Εξοπλισμός / Κτιριακά / Αποθήκευση
    • Τρόπος Προμήθειας & Αποθήκευσης
    • Σύνταξη Προδιαγραφών & Σχέδιο Ροής Αγορών
    • Χρονοδιάγραμμα Αγορών (επαναληψιμοτητα – θέματα ελλείψεων)
    • Διαδικασία Παραλαβών
    • Οργάνωση και εποπτεία των χώρων αποθήκευσης

 

  1. Παραλαβές  & προσωρινές αποθηκεύσεις
    • Χαρακτηριστικά προϊόντος (Φθαρτά- Άφθαρτα Υλικά)
    • Τρόπος ελέγχου και διαχείριση παραλαβών (Συστήματα Διαχείρισης  FIFO/LIFO)
    • Διαδικασία απογραφών και δημιουργία αποθεμάτων

 

  1. Διαχείριση Απορριμμάτων-Απορρίψεων 

 

  1. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ – CASE STUDIES – ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με τις προμήθειες και την αποθήκευση σε όλους τους κλάδους της εστίασης (εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφέ-μπάρ, catering κλπ) και θέλουν να μάθουν τις σύγχρονες τεχνικές εφοδιασμού και αποθήκευσης με στόχο την μείωση του κόστους και των απωλειών σε προϊόντα μέσω της βελτίωσης της αποτελεσματικότητας και της ακρίβειας των logistics της εστίασης.

  • Κρατήσεις θέσεων με συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας και κατάθεση προκαταβολής.
  • Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς:
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 IBAN GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 
Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
 IBAN GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282
Δικαιούχος ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.
  • Η κατανόηση των διαδικασιών της Εφοδιαστικής Αλυσίδας σε όλα τα επίπεδα, σε Τομείς εστίασης (Εστιατόρια / Ξενοδοχειακές Μονάδες) καθώς και η μεθοδολογία της υλοποίησης με βάση τα Πρότυπα και τις ιδιαιτερότητες των ευπαθών προϊόντων
  • Η εξοικείωση των ενδιαφερομένων με όρους και έννοιες της Εφοδιαστικής Αλυσίδας καθώς και τις λεπτομέρειες εφαρμογής των αρχών και των διαδικασιών στον χώρο της εστίασης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′

Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί-χρηματοδοτηθεί μέσω των πόρων του ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ. Προυπόθεση χρηματοδότησης: o ενδιαφερόμενος να είναι εργαζόμενος. Την υποβολή φακέλου στο τμήμα ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ μπορεί να αναλάβει ο εκπαιδευτικός οργανισμός PRAXIS

Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).

Gallery Σεμιναρίου

praxis logo

Το εργαστήριο του Σεμιναρίου

praxis logo

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Πόλη Που Με Ενδιαφέρει
    X
    CONTACT US