#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής 2: Access, PowerPoint (Πιστοποίηση ACTA)


  • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
  • ΠόληΧαλκίδα
  • Διάρκεια32 ώρες

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

ΩΡΕΣ

ACCESS

20

POWERPOINT

12

ΣΥΝΟΛΟ

32

  • Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους έχουν τελειώσει το εισαγωγικό πρόγραμμα Η/Υ, γνωρίζουν δηλαδή Windows, Word, Excel, Internet και e-mail και θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στα προγράμματα Βάσεων Δεδομένων (Access) και στα Εργαλεία Παρουσιάσεων (PowerPoint).
  • Τα τμήματα είναι ολιγομελή.
  • Λειτουργούν τμήματα ανάλογα με την ηλικία (ενηλίκων, φοιτητικά, μαθητικά)
  • Διδάσκουν έμπειροι και καταξιωμένοι επιστήμονες πληροφορικής

 

  • Κρατήσεις θέσεων με συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας και κατάθεση προκαταβολής.
  • Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς:
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 IBAN GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 
Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
 IBAN GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282
Δικαιούχος ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.
  • Περιλαμβάνει την εκμάθηση του προγράμματος Βάσης Δεδομένων (Access) και του προγράμματος Παρουσιάσεων (PowerPoint)
  • Το πρόγραμμα προετοιμάζει αποτελεσματικά για την επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση πτυχίου αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ και το Υπουργείο Παιδείας (ΕΟΠΠΕΠ)

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′

Η εκπαίδευση στις επιμέρους εκπαιδευτικές ενότητες του προγράμματος προετοιμάζει αποτελεσματικά για την επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση Πιστοποιητικών ACTA ♣ Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης ΔΕΝ είναι υποχρεωτική και το κόστος πιστοποίησης, αναφέρεται ξεχωριστά για κάθε μία πιστοποίηση και ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στα δίδακτρα της εκπαίδευσης ♣ Ωστόσο, η απόκτηση πιστοποιήσεων συνιστάται σε όλους τους καταρτιζόμενους, καθώς οι πιστοποιήσεις του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ACTA) προσδίδουν σημαντική προστιθέμενη αξία σε κάθε βιογραφικό ♣ Η Πιστοποίηση ACTA που αντιστοιχεί στο επίπεδο του προγράμματος είναι το Certified Computer User – CCU: Πιστοποιημένος χρήστης Βασικών Δεξιοτήτων Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.

Εκπαιδευτές

praxis logo

Gallery Σεμιναρίου

praxis logo

Παρακολουθήστε το video του Σεμιναρίου

praxis logo

Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για

    Πόλη Που Με Ενδιαφέρει

    X
    CONTACT US