- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα12:00-17:00
- Διάρκεια5 ώρες
- Συχνότητα1 φορά
Γαστρονομία της Φωτιάς: The Christmas Edition
Το Χριστουγεννιάτικο Σεμινάριο της Γαστρονομίας της Φωτιάς είναι εδώ:
Αν έχετε βαρεθεί να βλέπετε στα μενού τα ίδια και τα ίδια ο Chef Ηλίας Σκουλάς μας δίνει ολοκληρωμένες προτάσεις για μενού από τις ξεχασμένες παραδόσεις της Ελλάδας και του υπόλοιπου κόσμου…
- Αλάσκα
- Παταγονία
- Σκωτία
- Όλυμπος
- Νότιος Αφρική
- Άλπεις
- Καναδάς
θα παρελάσουν μέσα από συνταγές και υλικά για Ρεβεγιόν που θα συζητιούνται για καιρό.
#gastronomiafotias
Η «Γαστρονομία της Φωτιάς» είναι μια Ολοκληρωμένη Σειρά Σεμιναρίων, από τον Master του είδους, τον Chef Ηλία Σκουλά, πάνω στο παγκόσμιο trend της κρεατοφαγίας και τους τρόπους ψησίματος, τις συνταγές, τις τεχνικές και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στον 21o αιώνα.
Ποιος είναι ο Chef Ηλίας Σκουλάς
- Ο αιρετικός Chef Ηλίας Σκουλάς πάει πάντα κόντρα στο ρεύμα και δημιουργεί εδώ και δέκα χρόνια νέες τάσεις και food trends όσο κανένας άλλος, υποστηρίζοντας απόλυτα τον εξτρεμισμό του με βαθιά νοστιμιά και γνώσεις.
- Από τις καντίνες του San Francisco και τις ψησταριές του Buenos Ayres, τα σκοτεινά μαγειριά της Σμύρνης, τα κρυμμένα μυστικά των αλλαντικών σε Μεσαιωνικά Μοναστήρια στα δάση της Γερμανίας, από τις ταβέρνες της Νάπολι και τα μονοπάτια του Ψηλορείτη, ο «Μάγειρας του Κόσμου», ο Ηλίας Σκουλάς γνωρίζει το κρέας όσο λίγοι.
- Είναι Chef στο Εστιατόριο LOTUS στη Μύκονο, στο Εστιατόριο VENETO στο Ρέθυμνο και από το Φθινόπωρο θα τον συναντάει κανείς στο Σύνταγμα, στο «Cardinal in a Tutu», ένα Μισελενάτο – όπως του αρέσει να λέει – Street Food Spot.
- Ο Ηλίας Σκουλάς συνεργάζεται με βιομηχανίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι ο «Μαγειρικός Νούς» πίσω από σημαντικά εστιατορικά projects στην Ελλάδα (FOOD MAFIA).
Ο Κύκλος Σεμιναρίων «Η Γαστρονομία της Φωτιάς» απευθύνεται:
- Σε μάγειρες που ήδη εργάζονται σε εστιατόρια και θέλουν να επεκτείνουν την κουζίνα και το μενού τους με ψητά κρέατα και τεχνικές από όλο τον κόσμο.
- Σε ανθρώπους που ασχολούνται με την πώληση κρέατος και θέλουν να μάθουν εξειδικευμένες συνταγές, κοπές και τεχνικές ψησίματος για να προτείνουν στους πελάτες τους ή στα εστιατόρια με τα οποία συνεργάζονται.
- Σε σπουδαστές και απόφοιτους σχολών μαγειρικής που θέλουν να εξειδικευτούν στο κρέας και στα ψητά
- Σε οποιονδήποτε αγαπά την μαγειρική, το barbeque και το καλό ψητό κρέας και θέλει να μάθει τα υλικά, τις τεχνικές και τους τρόπους ψησίματος
Τιμολογιακή Πολιτική
Το κόστος του προγράμματος είναι:120€
Για εγγραφές έως 30/9 Early Bird:90€
Κόστος για Φοιτητές & Σπουδαστές:90€
Η Κράτηση Θέσης προϋποθέτει την εξόφληση του προγράμματος
Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομά σας
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Τα σεμινάρια του κύκλου «Η Γαστρονομία της Φωτιάς» θα εξελίξουν τις μαγειρικές σας τεχνικές στα ψητά κρέατα και θα απογειώσουν τις γνώσεις σας για τις κουζίνες του κόσμου, κάνοντάς σας masters του ψησίματος και ειδικούς στο κρέας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Στους συμμετέχοντες κάθε Σεμιναρίου του κύκλου «Η Γαστρονομία της Φωτιάς» δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 (Κε.Δι.Βι.Μ. 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832), με την υπογραφή του εξειδικευμένου Chef Ηλία Σκουλά.
Εκπαιδευτικές σημειώσεις και συνταγές