- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Διάρκεια5 Ώρες
- Συχνότητα1 Φορά
- ΠροσφοράEarly Bird 120€ Σπουδαστές 100€
- Τιμή140€
Σεμινάριο Sushi Nigiri-Sashimi με τον έμπειρο τεχνίτη του sushi, Σεφ Νίκο Πολιτάκο (Head Chef στο “Kinjo Japanese Restobar”). Ο Chef θα μας μεταφέρει τα μυστικά της τέχνης του σούσι, βάζοντας δυτικές πινελιές στον ασιατικό γευστικό καμβά.
Θα παρουσιαστούν οι εξής θεματικές ενότητες:
Nigiri
- Suzuki Λαβράκι
- Saba Σκουμπρί
- Ebi Καραβίδες
- Maguro Tόvoς
Sashimi
- Maguro Τόνος
- Tako Χταπόδι
- Sake Σολομός
- Hata Σφυρίδα
Το σεμινάριο περιλαμβάνει:
- Προετοιμασία και παρασκευή ριζιού
- Προετοιμασία ψαριών για nigiri – sashimi
- Τρόποι κοπής για nigiri – sashimi
Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές, ερασιτέχνες και επαγγελματίες του χώρου της μαγειρικής, καθώς και σε όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει από κοντά τους τρόπους προετοιμασίας και παρασκευής Sushi.
Τιμολογιακή Πολιτική:
- Το κόστος του προγράμματος είναι: 140€
- Early Bird: 120€
- Κόστος για Φοιτητές & Σπουδαστές: 100€
Η Κράτηση Θέσης προϋποθέτει την εξόφληση του προγράμματος
Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομά σας
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR3501721540005154038738483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR7601108620000086248000282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση πάνω στις τεχνικές προετοιμασίας και παρασκευής sushi Nigiri-Sashimi και η εκμάθηση μιας ποικιλίας συνταγών.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Παρακολούθησης σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).
Παρέχεται εργαστηριακή ποδιά PRAXIS ♣ Με την ολοκλήρωση των συνταγών θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή