- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα12:00-15:00
- Διάρκεια3 ώρες
- Συχνότητα1 φορά
- Τιμή90€
Ένας από τους πιο εμβληματικούς εκπροσώπους της Κουζίνας Nikkei στην Ελλάδα, ο Chef του FUGA Restaurant Δημήτρης Κατριβέσης, παρουσιάζει μοναδικά πιάτα και εξηγεί στην πράξη όλες τις τεχνικές της διάσημης και ιδιαίτερης κουζίνας ΝΙΚΚΕΙ
Θα μας παρουσιάσει τα εξής:
- Βασικές αρχές της κουζίνας ΝΙΚΚΕΙ
- Τι είναι nikkei
- Τι είναι chifa
- Ajis και η χρήση τους
- Ceviche Classico: Πώς να δημιουργήσετε το κλασικό πιάτο.
- Leche de Tigre: Το μυστικό συστατικό όλων των επιτυχημένων σεβίτσε και πώς μπορείτε να το φτιάξετε.
- Tiradito: Εκεί που το Περού συναντά την Ιαπωνία.
- Causa limeña: Περουβιανή μπλε πατάτα … ένα πιάτο χιλίων χρόνων.
- Pisco sour: Kοκτέιλ
Το Σεμινάριο Κουζίνας NIKKEI απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης και σπουδαστές μαγειρικής που θέλουν να κατακτήουν τεχνικές της υφηλής μαγειρικής τέχνης, αυτής της ιδιαίτερης και απαιτητικής κουζίνας.
- Κρατήσεις θέσεων με συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς
- Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
Αριθμός Λογαριασμού | 862 48000 282 |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
Αριθμός Λογαριασμού | 5154-038738-483 |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες
- Θα έχουν γνωρίσει τα υλικά, τις τεχνικές και την φιλοσοφία της κουζίνας NIKKEI
- Θα έχουν μάθει την παρασκευή χαρακτηριστικών πιάτων NIKKEI
Στους συμμετέχοντες του Σεμιναρίου δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 (Κε.Δι.Βι.Μ. 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832), με την υπογραφή και του εξειδικευμένου Chef Δημήτρη Κατριβέση, καθώς και οι συνταγές σε έντυπη μορφή.