- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα12:00 - 17:00
- Διάρκεια5 ώρες
- Συχνότητα1 φορά
- ΠροσφοράΠροσφορά 120€
- Τιμή140€
- Ο Θοδωρής Παπανικολάου, Chef στο Restaurant “ΣΕΛΗΝΗ” (Σαντορίνη, Χρυσός Σκούφος) και καθηγητής μαγειρικής στο ΙΕΚ PRAXIS (*Χρυσός σκούφος, *Βραβείο Ελληνικής κουζίνας, *2 αστέρια FNL Guide), παρουσιάζει το σεμινάριο:
“Ιταλική Κουζίνα. Από την παράδοση στην καινοτοµία”, στα πλαίσια των Σεμιναρίων #PraxisGastronomyDays
- Ένας κορυφαίος Έλληνας chef, µε µεγάλη και δηµιουργική θητεία σε εστιατόρια της Ιταλίας, διδάσκει τα µυστικά των παραδοσιακών βάσεων, αλλά και όλες τις σύγχρονες προτάσεις, της πιο γνωστής και αναγνωρίσιµης κουζίνας παγκοσµίως, της ιταλικής.
Θα παρουσιαστεί η δημιουργία και θα γίνει γευσιγνωσία των παρακάτω πιάτων:
- Uovo ala Carbonara
- Mortadella
- Caprese
- Tiramisu
Το Μενού & Την Δοκιμή των Πιάτων Θα Συνοδεύσουν Εκλεκτά Κρασιά
Παροχές
Σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τα μυστικά της ιταλικής κουζίνας και τις σύγχρονες εκδοχές της, από έναν έμπειρο στην κουζίνα αυτή, βραβευμένο chef.
- Κρατήσεις θέσεων με κατάθεση του ποσού.
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς
- Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται αναγραφή του ονόματος του καταθέτη
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Με το τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν τις βάσεις της ιταλικής κουζίνας και θα έχουν κατακτήσει τεχνικές για δημιουργία καινοτομικών σύγχρονων πιάτων, από την ίδια μαγειρική παράδοση, με σύγχρονη όμως ματιά.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
- Εφαρμόζονται σύγχρονες συμμετοχικές μέθοδοι διδασκαλίας, ειδικά σχεδιασμένες για ενηλίκους
- Χρησιμοποιείται ψηφιακός εκπαιδευτικός εξοπλισμός και εποπτικά μέσα
- Παρέχονται Εκπαιδευτικές σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή
- Το σεμινάριο δεν είναι επιδοτούμενο. Είναι αυτοχρηματοδοτούμενο.
ΟΜΩΣ:
- Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί-χρηματοδοτηθεί μέσω των πόρων του ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ.
- Προϋπόθεση χρηματοδότησης: o ενδιαφερόμενος να είναι εργαζόμενος.
- Την υποβολή φακέλου στο τμήμα ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ αναλαμβάνει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός PRAXIS
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832), με την υπογραφή και του Chef Θοδωρή Παπανικολάου