- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα12:00-16:00
- Διάρκεια4 Ώρες
- Τιμή80€
Σεμινάριο μαγειρικής: Μοντέρνες Τεχνικές Σκανδιναβικής Κουζίνας. Η μοντέρνα Σκανδιναβική κουζίνα που αποτελεί το trend της παγκόσμιας Γαστρονομικής σκηνής τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις τεχνικές και τις πρώτες ύλες του Chef de Cuisine της Μ. Bρεττανιας Δημήτρη Μπούτσαλη με θητεία στο NOMA της Δανίας.
Θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων
- Ωμοφαγικές συνταγές (raw food)
- Τεχνικές Ωρίμανσης & ζύμωσης (Fermentation)
- Τεχνικές πικλαρίσματος (pickling)
- Κρατήσεις θέσεων με κατάθεση του ποσού.
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς
- Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).