- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα12:00 - 16:00
- Διάρκεια4 ώρες
- Συχνότητα1 φορά
- Τιμή60€
Στο Σεμινάριο Μαγειρικής, παρουσιάζεται όλη η κληρονομιά των σπουδαίων συνταγών της ελληνικής αστικής κουζίνας, με την μοντέρνα δημιουργική ματιά του πολυβραβευμένου chef του ARTISANAL και καθηγητή Μαγειρικής του ΙΕΚ Praxis, Δημήτρη Δημητριάδη(Χρυσός Σκούφος).
Στο Σεμινάριο Μαγειρικής θα παρουσιαστούν οι παρακάτω συνταγές:
- Κριθαρότο μανιταριών με χώμα σελινόριζας, σάλτσα μανιτάρι Σαμπινιόν και κρέμα γραβιέρας
- Ντολμαδάκια με θαλασσινά και αυγολέμονο γαρίδας
- Εκμέκ κανταίφι με κρέμα φυστίκι, compote κόκκινων φρούτων και καραμελωμένο φυστίκι
Το Σεμινάριο Μαγειρικής απευθύνεται σε όσους θέλουν να εμβαθύνουν στην κλασσική ελληνική κουζίνα, με την μοντέρνα ματιά ενός σημαντικού chef και να εντρυφήσουν στα μυστικά της δημιουργικής κουζίνας.
- Κρατήσεις θέσεων με κατάθεση του ποσού.
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς:
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Με το τέλος του σεμιναρίου μαγειρικής, οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν την παρασκευή μιας σειράς συνταγών της ελληνικής αστικής κουζίνας, με μοντέρνο ύφος.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).