- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα12:00 - 16:00
- Διάρκεια4 Ώρες
- Συχνότητα1 Φορά
- Τιμή60€
Ο βραβευμένος chef Δημήτρης Τσώτσος (3 Gold Awards – 3 Gold Awards – Executive Chef Hide and Seek/ Sabbia Nera) θα παρουσιάσει ένα Χριστουγεννιάτικο / Εορταστικό Μενού. Ένα παιχνίδι με γεύσεις, υλικά και υφές.
Θα παρουσιαστούν τα εξής πιάτα:
- Veloute rainbow (κίτρινο κουνουπίδι, μωβ κουνουπίδι και μπρόκολο )
- Macarons φιστίκι με μους φουα γκρα
- Σαλάτα με καπνιστή porchetta με καραμελωμένα φουντούκια κατικι Δομοκού και βινεγκρέτ xeres
- Duck crispy breast με σάλτσα κουμ κουατ και μιλφειγ πατάτας με πανσέτα
Το Σεμινάριο Μαγειρικής απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν μια μοντέρνα ματιά στο παραδοσιακό εορταστικό μενού Χριστουγέννων αλλά και Πρωτοχρονιάς, με την εμπειρία ενός βραβευμένου chef και να γνωρίσουμε μια σημαντική πλευρά της σύγχρονης δημιουργικής κουζίνας.
- Η αναγραφόμενη τιμή (60 €) είναι για κρατήσεις και πληρωμή μέχρι τρείς (3) μέρες πρίν την έναρξη (early bird)
- Για κρατήσεις θέσεων τις τελευταίες τρείς μέρες πριν το σεμινάριο ή την ημέρα του σεμιναρίου η τιμή είναι 75 €
- Κρατήσεις θέσεων με συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς
- Να αναγράφετε οπωσδήποτε το όνομά σας στην κατάθεση
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).