- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα15:00-22:00
- Διάρκεια8 ώρες
- ΣυχνότηταΜια φορά
Ο Pastry Chef Αλέξανδρος Κριτσαντώνης, Υπεύθυνος Τμήματος Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής στα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, με μεγάλη εμπειρία στα αρτοσκευάσματα, διδάσκει σε επαγγελματίες, τα Γλυκά και Αλμυρά Αρτοσκευάσματα τα οποία προσφέρονται κυρίως για πρωϊνό ή για snack όλες τις ώρες της ημέρας.
- Στο σεμινάριο θα γίνει παρουσίαση και παρασκευή των παρακάτω αλμυρών και γλυκών αρτοσκευασμάτων, τα οποία συνήθως προσφέρονται ως πρωϊνό σε φούρνους, fast foods, scack bar και cafes και γενικότερα, σε οποιαδήποτε σημεία πώλησης μικρογευμάτων και snacks.
- Το Σεμινάριο προσφέρει στους επαγγελματίες της εστίασης και της Αρτοζαχαροπλαστικής, πρωτότυπες ιδέες και συνταγές για αρτοσκευάσματα που διαφοροποιούν το προϊόν από τα παραδοσιακά προϊόντα σφολιάτας και πίτσας και δίνουν το παρών με γευστικές προτάσεις που απευθύνονται σε σύγχρονα και δυναμικά κοινά καταναλωτών.
- Στο Σεμινάριο θα παρασκευαστούν τα παρακάτω προϊόντα, θα γίνει συζήτηση και επίλυση κάθε απορίας για την παραγωγική διαδικασία και γευστική δοκιμή των προϊόντων από τους συμμετέχοντες:
ΨΩΜΑΚΙΑ για SANDWICHES
- Ζύμη Γαλλικής Baguette μίνι γάλακτος
- Ζύμη Ιταλικής μίνι Ciabatta
- Αρτίδια Kaiser
- Ψωμάκια ζύμης για Burger
Παραλλαγές στο ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
- κουλούρι με Καστανή ζάχαρη και κανέλα
- Κουλούρι με Cranberry και αμυγδαλόψιχα
- Κουλούρι Δάκρυ σοκολάτας & πορτοκάλι
Μπριός (BRIOCHES)
- με Γκούντα- Μπέικον
- με Μανιτάρι – Τυριά
- με Μήλο – Μέλι- Καρύδι
Κις Λορέν (Quiche Lorraine)
- Κις Λορέν με Τυριά και Μπέικον
- Κις Λορέν Λαχανικών
ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
- Μπάρες με Βρώμη- Ταχίνι -Σπόρους δημητριακών
- Μπάρες με Cranberry – Σοκολάτα – Αμύγδαλο
Παροχές
- Σε ήδη εργαζόμενους στον κλάδο της Αρτοποιϊας Ζαχαροπλαστικής,
- Σε ιδιοκτήτες φούρνων ή καταστημάτων με μικρογεύματα και snack
- Σε αποφοίτους σχολών Αρτοποιϊας – Ζαχαροπλαστικής που θέλουν να επεκτείνουν τους ορίζοντες των γνώσεων και δεξιοτήτων τους
- Σε κάθε επαγγελματία της ΑρτοΖαχαροπλαστικής που θέλει να γνωρίσει την παρασκευή νέων δυναμικών προϊόντων και να προσεγγίσει νέους καταναλωτές.
Tιμολογιακή Πολιτική:
- Το κόστος του προγράμματος είναι:170€
- Κόστος για Φοιτητές & Σπουδαστές:130€
- Κρατήσεις θέσεων με κατάθεση προκαταβολής 100€
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομα σας
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
- Το Σεμινάριο έχει σαν στόχο να προσφέρει στους επαγγελματίες της εστίασης και της Αρτοζαχαροπλαστικής, πρωτότυπες ιδέες και συνταγές για αρτοσκευάσματα που διαφοροποιούν το προϊόν από τα παραδοσιακά προϊόντα σφολιάτας και πίτσας και δίνουν το παρών με γευστικές προτάσεις που απευθύνονται σε σύγχρονα και δυναμικά κοινά καταναλωτών.
- Στην σημερινή εποχή που τα μαγαζιά μικροεστίασης έχουν πολλαπλασιαστεί, ενώ νέα σημεία που πωλούν snacks και μικρογεύματα ανοίγουν κάθε μέρα.
- Έτσι, η διαφοροποίηση του προϊόντος και η παροχή νέων, δυναμικών και ποιοτικών μικρογευμάτων, είναι αυτό που κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα επιτυχημένο κατάστημα μικροεστίασης και αρτοζαχαροπλαστικής, από όλα τα υπόλοιπα που λειτουργούν χωρίς ταυτότητα, χωρίς διαφοροποίηση, χωρίς νέα προϊόντα, βασιζόμενα αποκλειστικά στα κλασσικά προϊόντα σφολιάτας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832)