Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
#ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής

Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής

ΣΠΟΥΔΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ – ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ

Η Καλύτερη Σχολή Ζαχαροπλαστικής σε Αθήνα, Χαλκίδα και Αλιβέρι στεγάζεται σε Πέντε Νέα Υπερσύγχρονα Κτίρια για να κάνεις Σπουδές στην Πρώτη Θέση της Κατάρτισης.

 

Ο απόφοιτος της ειδικότητας, είναι ικανός να απασχοληθεί σε Επιχειρήσεις του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ και ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ τομέα, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο τομέα.

Το ΣΑΕΚ PRAXIS, εξασφαλίζει τις καλύτερου επιπέδου Σπουδές σε Αθήνα, Χαλκίδα και Αλιβέρι.

Το ΣΑΕΚ PRAXIS προσφέρει υψηλού επιπέδου σπουδές σε Αθήνα, Χαλκίδα και Αλιβέρι. Οι σπουδές στην ειδικότητα διαρκούν πέντε εξάμηνα, με τέσσερα εξάμηνα σπουδών και ένα εξάμηνο υποχρεωτικής, αλλά αμοιβόμενης πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις.

• Το PRAXIS εξασφαλίζει πρακτική σε όλους τους σπουδαστές  στις καλύτερες επιχειρήσεις του Επισιτιστικού – Τουριστικού Τομέα. Οι υψηλού επιπέδου εκπαιδευτές, οι υπερσύγχρονες επαγγελματικού τύπου εγκαταστάσεις και η αφθονία ποιοτικών πρώτων υλών για τα εργαστήρια, καθιστούν τους απόφοιτους της ειδικότητας, περιζήτητους επαγγελματίες από όλες τις επιχειρήσεις που αναζητούν άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Πιο αναλυτικά, για την ειδικότητα:

Ποια είναι η ομορφιά του ψωμιού που έχει μόλις βγει από τον φούρνο; Πώς νιώθετε όταν βλέπετε τη χαρά στο πρόσωπο κάποιου που δοκιμάζει το γλυκό που έχετε φτιάξει;

Η ζαχαροπλαστική και η αρτοποιία είναι κάτι περισσότερο από μια τέχνη, είναι ένας τρόπος ζωής, μια πηγή ευτυχίας, και πάνω απ’ όλα, μια απεριόριστη πηγή δημιουργικότητας. Οι μεγαλύτεροι ζαχαροπλάστες και αρτοποιοί του κόσμου δεν είναι μόνο δημιουργοί, αλλά και άνθρωποι που μεταφέρουν συναισθήματα και εμπειρίες μέσω των δημιουργιών τους.

Οι σπουδές στον τομέα θα σας ανοίξουν έναν κόσμο γεμάτο από τέχνη, πάθος, παράδοση και καινοτομία. Πέρα απο τα βασικά, δεν θα μάθετε μόνο πώς να μαγειρεύετε και να ζυμώνετε, αλλά και πώς να εξελίσσετε την τέχνη σας, πώς να κατανοείτε και να σεβάστε τα υλικά σας και πώς να δημιουργείτε συνεχώς κάτι νέο και συναρπαστικό.

Δεν υπάρχει πιο ικανοποιητικό αίσθημα από την ολοκλήρωση μιας συνταγής που σας προκαλεί να υπερβείτε τα όριά σας, την ευχαρίστηση του να βλέπετε τη δημιουργία σας να παίρνει μορφή και τη χαρά της συνεργασίας με άλλους εκπαιδευόμενους. Στο τέλος, αυτό είναι το πιο σημαντικό: το να μοιράζεστε την αγάπη σας για την ζχαροπλαστική τέχνη με άλλους.

Έτσι, αν αγαπάτε την τέχνη του μαγειρέματος και θέλετε να γίνετε επαγγελματίες ζαχαροπλάστες ή αρτοποιοί, το PRAXIS είναι η απάντηση. Μην αφήνετε τίποτα να σας σταματήσει από το να ακολουθήσετε το όνειρό σας. Η ζωή είναι γεμάτη γευστικές εκπλήξεις, ας τις ανακαλύψουμε μαζί!

• Το επάγγελμα του Ζαχαροπλάστη είναι πολύμορφο. Περιλαμβάνει την παρασκευή γλυκών και παρασκευασμάτων που έχουν ως βάση τη ζάχαρη. Περιλαμβάνει την Παρασκευή ζυμών σαν πρώτη ύλη για την κατασκευή στη συνεχεία κρουασάν και αρτοσκευάσματα όπως επίσης περιέχει και τις παρασκευές φαγητών ζεστών και κρύων, που παρουσιάζονται σε μπουφέδες.
Στόχος αυτού του προγράμματος είναι να δημιουργήσει τέτοια ικανά στελέχη ώστε να μπορούν οι ελληνικές παραγωγικές μονάδες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής να παραμένουν στην πρώτη θέση σε σχέση με την ποιότητα και την δημιουργικότητα.

Το ΣΑΕΚ PRAXIS στεγάζεται σε Πέντε Νέα Υπερσύγχρονα Κτίρια για να κάνεις Σπουδές στην Πρώτη Θέση της Κατάρτισης.

Τα 10 Σημεία Υπεροχής του ΣΑΕΚ PRAXIS

1. Στο  PRAXIS έχει πλέον δημιουργηθεί η Dream Team της σύγχρονης ελληνικής Ζαχαροπλαστικής.

Βάζουμε πραγματικά πολύ ψηλά τον πήχη της εκπαίδευσης, εμφυσώντας στους σπουδαστές του την φιλοσοφία «the sky is the limit»!

  • Ευγένιος Βαρδακαστάνης, Pastry Chef στον Όμιλο της Μεγάλης Βρετανίας και του King George, Praxis Gastronomy Days
  • Σπύρος Πεδιαδιτάκης, Pastry Chef στη Σπονδή, 2 Αστέρια Μichelin, Praxis Gastronomy Days
  • Μαρίνος Κοσμάς, Pastry Chef Novikov (Λονδίνο), Nobu (Αθήνα), Morah (Dubai) – Χρυσός Σκούφος, Praxis Gastronomy Days
  • Δημήτρης Παπαντωνίου, Pastry Chef στο M/Y O’PTASIA CHARTER YACHT
  • Χαράλαμπος Ζιντίλης, Pastry Chef «Zurbaran»
  • Μανώλης Στρούζας, Pastry Chef
  • Ευάγγελος Αλούπης, Pastry Chef Metropolis Electra Hotels
  • Αλέξανδρος Κριτσαντώνης, Pastry Chef – Αρτοποιός, ΑΒ Βασιλόπουλος
  • Αντώνης Λουκέρης, Pastry Chef στο Καζίνο της Πάρνηθας
  • Jose Olivier, Pastry Chef «Φούρνοι ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ»
  • Καλομοίρα Καλτσά, Pastry Chef – Αρτοποιός
  • Ελισάβετ Αρμάου, Pastry Chef “The Cakers”
  • Λουϊζα Διγενή, Pastry Chef “The Cakers”
  • Ανδρομάχη Δημακίδου, Vegan Pastry Chef

2. Τμήματα έως 18 Ατόμων με hands on προσέγγιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

3. Ενισχυμένα εργαστηριακά μαθήματα σε μέρες και ώρες. Ποιοτικές πρώτες ύλες και αναλώσιμα για Άψογο  Αποτέλεσμα

4. Παρέχονται  Βιβλία & Σημειώσεις  χωρίς extra χρέωση σε έντυπη μορφή για όλα τα μαθήματα. Επίσης παρέχεται εξοπλισμός (Στολή & Εργαλείαχωρίς extra χρέωση για κάθε εκπαιδευόμενο.  Δείτε τα

5. Τμήματα σε όλες τις εκπαιδευτικές βάρδιες (Πρωινά, Μεσημεριανά και Απογευματινά τμήματα) σε Αθήνα και Χαλκίδα.

6. Εκπαιδευτικά προγράμματα πιστοποιημένα από Ευρωπαϊκό Φορέα Πιστοποίησης GC, σε συνεργασία με την NOCN

7. Δυνατότητα συνέχισης των σπουδών στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, σε κορυφαίες συνεργαζόμενες σχολές.

8. Οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας (Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος, Ημέρες Καριέρας και Ατομικός σύμβουλος σπουδών). Γνωρίστε τον σύμβουλο σας. Ένας σύμβουλος αντιστοιχεί σε 4 τμήματα κατάρτισης για την απόλυτη εξυπηρέτηση του κάθε μαθητή.

Έτσι οι απόφοιτοι μας σταδιοδρομούν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη στα πιο σημαντικά εστιατόρια και ξενοδοχεία. Δείτε τους αποφοίτους.

9. Φροντιστηριακά μαθήματα για την απόκτηση Κρατικού Διπλώματος επιπέδου 5 αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, το ΑΣΕΠ και την Ευρωπαϊκή Ένωση

10. Οι Δεσμεύσεις μας σε όλα τα παραπάνω δίνονται γραπτώς και υπογεγραμμένα στους υποψήφιους, ενώ η αίτηση εγγραφής δεν περιλαμβάνει εκπλήξεις και “ψιλά γράμματα”.

Τα ΣΑΕΚ PRAXIS παρέχουν ένα ανταγωνιστικό πακέτο extra παροχών.

Τα PRAXIS παρέχουν ένα ανταγωνιστικό πακέτο extra παροχών,

Αναλυτικά για την Ειδικότητα:

Το 5ο εξάμηνο της Πρακτικής Άσκησης

  • Το 5ο εξάμηνο φοίτησης προσφέρεται Χωρίς Δίδακτρα, με Εξασφάλιση Πρακτικής για όλους σε δυναμικές επιχειρήσεις κάθε κλάδου.

Εκπαιδευτικό υλικό

  • Παρέχεται πλήρες σετ Βιβλίων ή Βιβλιοδετημένων Επιστημονικών Σημειώσεων (εκδόσεις ΙΕΚ PRAXIS) σε έντυπη μορφή  για όλα τα μαθήματα της ειδικότητας.
  • Επίσης παρέχεται εξοπλισμός (Στολή & Εργαλείαχωρίς extra χρέωση για κάθε εκπαιδευόμενο

Σεμινάρια της ειδικότητας χωρίς χρέωση

  • Ο κάθε σπουδαστής θα παρακολουθήσει χωρίς χρέωση Σεμινάρια Εξειδίκευσης και Παρουσιάσεις από Ειδικούς. Δηλαδή:
  1. Σεμινάριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου
  2. Σεμινάριο: Η Γαστρονομική Ενσυναίσθηση
  3. Σεμινάριο: Παγωτό
  4. Σεμινάριο: Κρέμες Γάλακτος στην μαγειρική και την ζαχαροπλαστική
  5. Εξιδικευμένα σεμινάρια Αρτοποιίας

Συμμετοχή των σπουδαστών μας  σε Γαστρονομικά Φεστιβάλ, Διαγωνισμούς και σε σημαντικές επιχειρήσεις του κλάδου του Επισιτισμού

  •   Ενδεικτικά αναφέρουμε:
  1. Στο Πρότυπο και Βιοκλιματικό Οινοποιείο Παπαγιαννάκος,
  2. Στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Τήνου,Tinos Food Paths,
  3. Στις Εγκαταστάσεις της Βραβευμένης Μπύρας Νήσος,
  4. Στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Λήμνου,Limnos Philema
  5. Στα Εκλεκτά Οινοποιεία της Εύβοιας Αβαντίς,Λύκος και Τζιβάνης
  6. Στο Chalkida Street Food Festival ,
  7. Στις εγκαταστάσεις της εξαιρετικής Μπύρας Septem
  8. Εκδρομή στη Μύκονο τον Χειμώνα,επισκεπτόμενοι την Γαστρονομική Λέσχη Μυκόνου και πολλά Τυροκομεία της περιοχής
  9. Επίσκεψη στο Gastromomy Lab της Optima
  10. Μετάλια και διακρίσεις στον Διαγωνισμό της Expotrof
  11. Συμμετοχή στο BeFoot Festival
  12. Οι σπουδαστές συμμετέχουν στο Taste of Athens στο πλευρό των Βραβευμένων μας Chefs

Μαθήματα Ξένων Γλωσσών & Η/Υ καθώς Προετοιμασία για Πιστοποιήσεις

  • Στο αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα της ειδικότητας από το Υπουργείο Παιδείας Δεν περιλαμβάνεται πλέον η εκμάθηση Ξένων Γλωσσών & Η/Υ
  • Το ΙΕΚ PRAXIS προσφέρει ωστόσο χωρίς χρέωση  σε όλους τους σπουδαστές του μαθήματα Αγγλικών,Γαλλικών,Γερμανικών,Ισπανικών, Ρωσσικών & Η/Υ
  • Επιβάρυνση υπάρχει μόνον για τα εξέταστρα που καταβάλλονται στους αντίστοιχους φορείς πιστοποίησης πχ ACTA, GLOBAL CERT, NOCN, VELLUM, TOEIC, CITY & GUILDS κλπ)

Προγράμματα σε προνομιακές τιμές

  • Κατά την διάρκεια των σπουδών: 50% έκπτωση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα
  • Μετά την αποφοίτηση: 30% έκπτωση για τα σεμινάρια ή για παρακολούθηση άλλης ειδικότητας ΙΕΚ.

Γραφείο Σταδιοδρομίας

  • Σεμινάρια: 1) σύνταξης βιογραφικού, 2) Προετοιμασίας για συνέντευξη εργασίας, 3) Ενεργητικών Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας
  • Διοργάνωση Ημερών Καριέρας (Career Days)
  • Εξασφάλιση Πρακτικής Άσκησης για όλους τους σπουδαστές με ευθύνη της σχολής
  • Προώθηση βιογραφικού σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
  • Κλείσιμο ραντεβού για συνέντευξη

Υποστήριξη Εύρεσης Κατοικίας

  • Για τους καταρτιζόμενους από επαρχία, αλλά και για κάθε σπουδαστή μας, παρέχεται αποτελεσματική υποστήριξη για την εύρεση κατοικίας

Υλικά και μέσα που πρέπει να προμηθευτούν οι καταρτιζόμενοι
Ένα (1) ζευγάρι επαγγελματικά παπούτσια, ειδικά για χρήση στην κουζίνα.

Ο απόφοιτος της ειδικότητας είναι ικανός να απασχοληθεί σε Επιχειρήσεις του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ και ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ τομέα, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο τομέα, στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό.

Ο απόφοιτος της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής του ΣΑΕΚ PRAXIS, είναι ικανός να απασχοληθεί σε Επιχειρήσεις του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ και ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ τομέα, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο τομέα, στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό, με τις παρακάτω ιδιότητες:

Οι απόφοιτοι αποκτούν μία πληθώρα ικανοτήτων και γνώσεων που τους δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθούν σε επαγγελματικό επίπεδο σε διάφορους τομείς της αγοράς. Αυτές οι ικανότητες είναι αναγκαίες τόσο για την Επιχειρηματικότητα στον Ιδιωτικό τομέα, όσο και για την Εργασία στο Δημόσιο τομέα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Πρώτον, ως Αρτοποιός – Ζαχαροπλάστης οι απόφοιτοι μπορούν να λειτουργήσουν ως Επιχειρηματίες και αυτοαπασχολούμενοι ή ως Στελέχη βιοτεχνικών μονάδων, όπου μπορούν να αναλάβουν την οργάνωση και εποπτεία των διαδικασιών παραγωγής.

Επιπλέον, μπορούν να εργαστούν ως Στέλεχη στη βιομηχανία τροφίμων. Έχοντας την ικανότητα να γίνουν Υπεύθυνοι μίας ομάδας παραγωγής, μπορούν να διασφαλίσουν την αποτελεσματική λειτουργία της ομάδας τους. Επίσης, μπορούν να αναλάβουν τον ρόλο του Υπευθύνου ενός εργαστηρίου δοκιμών και παραγωγής δειγμάτων, καθώς και να λειτουργήσουν ως Στέλεχη σε αλυσίδες καταστημάτων, όπως αρτοποιεία.

Ως Στέλεχη στη βιομηχανία παραγωγής πρώτων υλών, οι απόφοιτοι μπορούν να γίνουν Υπεύθυνοι ενός εργαστηρίου δοκιμών πρώτων υλών, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την επάρκεια των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων. Μπορούν επίσης να εργαστούν ως Υπεύθυνοι προώθησης πρώτων και βοηθητικών υλών, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση και την προώθηση των προϊόντων.

Τέλος, μπορούν να αναλάβουν ρόλους στη διοίκηση αλυσίδων πολυκαταστημάτων, όπως Υπεύθυνοι ενός εργαστηρίου παραγωγής, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία και την αποδοτικότητα της παραγωγής. Επίσης, μπορούν να γίνουν Υπεύθυνοι προγραμματισμού παραγωγής, ασχολούμενοι με τον σχεδιασμό και την εκτέλεση των προγραμμάτων παραγωγής, καθώς και Υπεύθυνοι προμηθειών, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα απαραίτητα υλικά είναι διαθέσιμα για την παραγωγή.

Στο ΣΑΕΚ PRAXIS, οι Σπουδές αποκτούν το πραγματικό τους περιεχόμενο.

Στο ΣΑΕΚ PRAXIS, οι Σπουδές Ζαχαροπλαστικής αποκτούν το πραγματικό τους περιεχόμενο. Με επιμονή στην Πρακτική Εργαστηριακή Εμπειρία (hands on experience), από τις πρώτες κι όλας ημέρες των σπουδών, με αφθονία πρώτων υλών για την υλοποίηση εξαιρετικών επαγγελματικών γλυκών δημιουργιών, με επιμονή σε ποιοτικές πρώτες ύλες, με υπερσύγχρονα εργαστήρια και εξοπλισμό επαγγελματικών προδιαγραφών και με την πιο δυνατή ομάδα βραβευμένων pastry chefs για καθηγητές, οι μαθητές του ΣΑΕΚ PRAXIS, κάνουν την πρώτη πράξη της επαγγελματικής τους επιτυχίας.

Έτσι, ο απόφοιτος της ειδικότητας είναι το καταρτισμένο εκείνο στέλεχος που έχει αποκτήσει υψηλού επιπέδου γνώσεις και δεξιότητες στα παρακάτω παραγωγικά αντικείμενα:

  • Αρτοποιητική και Ζαχαροπλαστική τέχνη
  • Ιδιότητες και χρήση των πρώτων υλών της Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής
  • Μηχανολογικός εξοπλισμός του αρτοποιείου – ζαχαροπλαστείου, χειρισμός, συντήρηση και οι τεχνικές εγκαταστάσεις.
  • Συστήματα διαχείρισης της ποιότητας – HACCP, εναρμόνιση με την κείμενη νομοθεσία.
  • Βασικά στοιχεία διατροφής
  • Γενική χημεία – Χημεία τροφίμων  – Μικροβιολογία
  • Επιχειρηματικότητα, βασικές γνώσεις οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων.
  • Τεχνικές επικοινωνίας, βασικές αρχές Marketing & Marketing mix.
  • Στοιχεία νομοθεσίας των τροφίμων και του κλάδου.
  • Στοιχεία διαμόρφωσης και προσδιορισμού του κόστους.
  • Καλή γνώση Αγγλικών – Γαλλικών
  • Στοιχεία υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας

O απόφοιτος του ΣΑΕΚ PRAXIS είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας ικανός να χειρίζεται υπεύθυνα και αυτόνομα μια σειρά από θέματα και τεχνικές.

O απόφοιτος του ΣΑΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής » είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας ικανός να χειρίζεται υπεύθυνα και αυτόνομα τα ακόλουθα θέματα:

  • Επιλογή και πρακτικός ποιοτικός έλεγχος πρώτων και βοηθητικών υλών και προμήθειά τους.
  • Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων.
  • Προβολή και διάθεση των προϊόντων.
  • Βελτίωση των ήδη παραγομένων προϊόντων.
  • Σχεδιασμός και παραγωγή νέων προϊόντων.
  • Αξιολόγηση από οικονομικής πλευράς των προϊόντων, ανάλυση των στοιχείων του κόστους και προσδιορισμός της τιμής πώλησης.
  • Προγραμματισμός της παραγωγής και αξιοποίηση των οικονομιών κλίμακας.

Οι σπουδαστές της Σχολής Ζαχαροπλαστικής παρακολουθούν μια σειρά από μαθήματα εγκεκριμμένα από το Υπουργείο Παιδείας

Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία

  • Ζαχαροπλαστική Τέχνη Ι
  • Ζαχαροπλαστική Τέχνη ΙΙ
  • Ζαχαροπλαστική Τέχνη ΙΙΙ
  • Ζαχαροπλαστική Τέχνη ΙV
  • Αρτοποιητική Τέχνη I
  • Αρτοποιητική Τέχνη II
  • Αρτοποιητική Τέχνη III

Εγκαταστάσεις – Εξοπλισμός – Αποθήκευση

  • Τεχνικές Εγκαταστάσεις – Εξοπλισμός
  • Έλεγχος Εμπορευμάτων

Υγιεινή-Ποιότητα-Νομοθεσία Τροφίμων

  • Υγιεινή και Ασφάλεια
  • Στοιχεία Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (HACCP)
  • Αρχές Νομοθεσίας Τροφίμων και Επαγγέλματος

Οικονομικά και Κοστολόγιο

  • Αρχές Οικονομικής
  • Κοστολόγιο Παρασκευασμάτων

Πρώτες Ύλες και Διαιτολογία

  • Πρώτες Ύλες και Προϊόντα Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής
  • Διαιτητική

Ξένες Γλώσσες

  • Γαλλικά
  • Αγγλικά

Πρακτική

  • Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα
  • Πρακτική Άσκηση

“Γλυκές Σπουδές”, Απεριόριστη Δημιουργία

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Video από την ειδικότητα

Τα νέα της ειδικότητας

Οι Απόφοιτοί μας

Επαγγελματική Επιτυχία στην πράξη
Διαβάστε όλα τα

#SuccessStories

των Αποφοίτων της Ειδικότητας

Καθηγητές της Ειδικότητας

Στο ΙΕΚ PRAXIS αυτοί είναι οι καθημερινοί καθηγητές σου!

#Σχετικά Σεμινάρια PRAXIS

Εταιρικές Συνεργασίες

Αναπτύσσουμε Εταιρικές Συνεργασίες και με αυτές εξασφαλίζουμε την Πρακτική Άσκηση ΟΛΩΝ των καταρτιζομένων μας και προωθούμε αποτελεσματικά στην απασχόληση τους αποφοίτους μας, με εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας.

ΗΛΙΟΣ
ΧΡΥΣΑΦΟΠΟΥΛΟΣ FLAMINGO ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ
ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
FRIESLAND HELLAS Βιομηχανία Γαλακτοκομικών Προϊόντων
PAL Cookware
ΔΩΔΩΝΗ Αγροτική Βιομηχανία Γάλακτος
ANDRIAS Donuts
Kisset
MAX PERRY
ΙΟΝ Βιομηχανία Σοκολατοειδών και Ζαχαρωδών Προϊόντων
ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ
Ζαχαροπλαστεία Τόλης
PEFANIS
NICE AND EASY
All Restaurants
Σοκολάτες Αλέξανδρος
BINGO A.E
KRAFT FOODS HELLAS
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Πόλη Που Με Ενδιαφέρει
    X
    CONTACT US