To 1o Φεστιβάλ Γαστρονομίας Π.Ε. Εύβοιας ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της γεύσης και των τοπικών προιόντων!
Στο περίπτερο του PRAXIS παρουσιάστηκαν μια σειρά από ευφάνταστες συνταγές που είχα στόχο την προώθηση τοπικών προιόντων.
Αναλυτικά:
• Παρασκευή 29 Ιουλίου: Σουβλάκι με γύρο μπακαλιάρου – Chef Κουτσούκου Γεωργία
• Σάββατο 30 Ιουλίου: Αρωματικό τυλιχτο σουβλάκι κοτόπουλου – Chef Κουτσούκου Γεωργία
• Κυριακή 31 Ιουλίου: Κριθαρώτο μανιταριών με μανιτάρια Δίρφυς – Chef Μπάμπης Ζερβουδάκης
Και βέβαια τα γλυκά εδέσματα φτιαγμένα από την Pastry Chef Παρασκευά Χριστίνα (Urban Restaurant) ενθουσίασαν τους μικρότερους φίλους μας!
Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας πραγματοποιήθηκε με την αρωγή του Δήμου Χαλκιδέων, της Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης ΠΣτΕ, του ΙΕΚ PRAXIS, του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων ΠΣτΕ και του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνων.
#OhiLogiaMonoPRAXIS
_________________________
www.iekpraxis.gr
• Αθήνα 210-8230090 • Χαλκίδα 22210-74005 • Αλιβέρι 22230-25950
#AlithinesSpoudes