Τηγανητό χταπόδι με Σαντορινιά φάβα και πικάντικο σιρόπι ντομάτας.
Λαβράκι Μαρινέ με Εσπεριδοειδή, αβοκάντο, αγγούρι και αυγοτάραχο Τρικαλινός. Μάθημα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, PRAXIS Gastronomy PostGraduate Course με τον Εξαιρετικό Chef και καθηγητή μας Αλέξανδρο Κοσκινά “Tudor Hall” King George Hotel – Χρυσός Σκούφος.Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μαγειρικής παρακολουθούν μάγειρες με πολυετή εμπειρία.
Μάθε Περισσότερα Για τη Σχολή Μαγειρικής Του ΙΕΚ PRAXIS
Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS