Excellence is the gradual result of always striving to do better. Στιγμιότυπα από το PRAXIS Gastronomy PostGraduate Course, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μαγειρικής της σχολής.Αφορά σε μάγειρες με προϋπηρεσία. Mπαρμπούνι στο τηγάνι, Στήθος και μπούτι ορτυκιού και Ριζότο “σαν τα γεμιστά” από τον Χαρισματικό chef και καθηγητή του ΙΕΚ PRAXIS Αλέξανδρο Κοσκινά (Chef “Tudor Hall” King George Hotel – Χρυσός Σκούφος)
Μάθετε Περισσότερα Για Τη Σχολή Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS
Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS