Σεμινάρια: Μαγειρική

Μαγειρική

Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Ο έμπειρος τεχνίτης της Ιαπωνικής Κουζίνας, Σεφ Νίκος Πολιτάκος, Head Chef στο “Kinjo Japanese Restobar” θα μας μεταφέρει τα μυστικά και τις συνταγές της Ιαπωνικής Κουζίνας
18 Ωρες
Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Ο βραβευμένος Chef Παύλος Κυριάκης, μοιράζεται τα μυστικά του για την παρασκευή ποιοτικών Canape και Amuse Buche.
4 Ώρες 80.00€
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Γνωρίστε στην πράξη τα μυστικά & τις τεχνικές του διασημότερου Ιαπωνικού πιάτου, με τον Sushi Chef Νίκο Πολιτάκο.
18 Ωρες
Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Αναβάθμισε τώρα την καριέρα ή την επιχείρησή σου στην Εστίαση, στον Τουρισμό, στα Τρόφιμα. Το πρόγραμμα μπορεί να χρηματοδοτηθεί μέσω των πόρων ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ.
29/10/2024 60 ώρες – 12 εβδομάδες 420.00€ Επιδότηση Προσφορά 360€ με προεξόφληση
Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Αναβαθμίστε το βιογραφικό σας με ολοκληρωμένες γνώσεις και ξεκινήστε μια δυναμική καριέρα στελέχους F&B στον Ξενοδοχειακό και Επισιτιστικό Τομέα.
21/10/2024 100 ώρες – 20 συναντήσεις 900.00€ Επιδότηση * Έκπτωση 350€ Τελική Τιμή 550€
Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Πόλη Που Με Ενδιαφέρει
    X
    CONTACT US