Με φυσική παρουσία
Αθήνα
O Chef Νίκος Πολιτάκος παρουσιάζει τα μυστικά της Ασιατικής Κουζίνας στο σεμινάριο Sushi Nigiri-Sashimi
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Ένα ταξίδι γαστρονομικής αναζήτησης στην κουζίνα ΝΙΚΚΕΙ από τον Chef Θάνο Στασινό
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Ο έμπειρος τεχνίτης της Ιαπωνικής Κουζίνας, Σεφ Νίκος Πολιτάκος, Head Chef στο “Kinjo Japanese Restobar” θα μας μεταφέρει τα μυστικά και τις συνταγές της Ιαπωνικής Κουζίνας
Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Ο βραβευμένος Chef Παύλος Κυριάκης, μοιράζεται τα μυστικά του για την παρασκευή ποιοτικών Canape και Amuse Buche.
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Μάθε τις πιο προχωρημένες συνταγές θαλασσινών, από έναν καινοτόμο chef, ειδικό στις θαλασσινές γεύσεις!
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Γνωρίστε στην πράξη τα μυστικά & τις τεχνικές του διασημότερου Ιαπωνικού πιάτου, με τον Sushi Chef Νίκο Πολιτάκο.
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Ο κορυφαίος Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς (Tudor Hall) μας ξεναγεί στις τεχνικές των (σχεδόν) ωμών πιάτων υψηλής μαγειρικής.
Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Αναβάθμισε τώρα την καριέρα ή την επιχείρησή σου στην Εστίαση, στον Τουρισμό, στα Τρόφιμα. Το πρόγραμμα μπορεί να χρηματοδοτηθεί μέσω των πόρων ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ.
Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Αναβαθμίστε το βιογραφικό σας με ολοκληρωμένες γνώσεις και ξεκινήστε μια δυναμική καριέρα στελέχους F&B στον Ξενοδοχειακό και Επισιτιστικό Τομέα.
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Μαθαίνουμε τεχνικές πολλών αστέρων για Κρύα, Ζεστά Πιάτα και Mousse Ψαριών, με τον κορυφαίο Έλληνα chef!
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Πώς επιλέγω το κατάλληλο μαχαίρι; Ιαπωνικά ή Ευρωπαϊκά; Ανοξείδωτα ή ανθρακούχα; Τέλειο Ακόνισμα, Κοπές.
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Μάθε πώς παρασκευάζονται οι σούπες του κόσμου μέσα από ένα σεμινάριο πλούσιο σε παρασκευές, υφές και γεύσεις.