Αρνί ως το κόκκαλο! Ένα τεχνικό σεμινάριο πλούσιο σε ιδέες με εισηγητή τον Άγγελο Λάντο (2** Michelin)
Ο Άγγελος Λάντος, o βραβευμένος με 2 Αστέρια Michelin, executive chef της ΣΠΟΝΔΗΣ, Διευθυντής Σπουδών και Καθηγητής του Ινστιτούτου Μαγειρικής PRAXIS, σε ένα σεμινάριο διαφορετικό από τα συνηθισμένα.
Η σωστή διαχείριση της πρώτης ύλης αλλά και η δεξιότητα στις μαγειρικές τεχνικές είναι συνθήκες απαραίτητες για να δημιουργήσουν ένα άρτιο γαστρονομικό αποτέλεσμα αλλά και να μειώσουν τη σπατάλη των τροφίμων μέσα από πρωτοποριακούς γευστικούς συνδυασμούς.
Με ένα ολόκληρο αρνί, ο chef Άγγελος Λάντος μίλησε για την ανατομία του ζώου, τις γαλλικές κοπές, τους τρόπους σωστής αποθήκευσης και συντήρησης καθώς και τους τρόπους μαγειρέματος: Au jus, Sous Vide, Braisé, Sauté.
Ο chef Άγγελος Λάντος μαζί με τους sous chef Γιώργο Πετρακάκη και Κώστα Κούφαλη, για 5 συνεχόμενες ώρες πρότειναν μαγειρικές ιδέες και γευστικούς συνδυασμούς σχετικές με τα «πρώτα μέρη» του αρνιού δίνοντας όμως ιδιαίτερη έμφαση σε όλα τα νόστιμα μέρη του όπως τη γλώσσα, τα μάγουλα, το μυαλό και τα εντόσθια.
Μάθε Περισσότερα Για Τη Σχολή Μαγειρικής Του ΙΕΚ PRAXIS
Δες Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Μαγειρικής Του ΙΕΚ PRAXIS
Τα Σεμινάρια Και Οι Σπουδές Μαγειρικής Στο ΙΕΚ PRAXIS Αποτελούν Εγγύηση Για Την Αγορά Εργασίας
#KantoPraxi Αθήνα 210-8230090 Χαλκίδα 22210-74005 Αλιβέρι 22230-25950