Σεμινάρια Μοριακής Γαστρονομίας στο ΙΕΚ PRAXIS

Στα Σεμινάρια Μαγειρικής Μοριακής Γαστρονομίας διδάσκει ο διακεκριμένος chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας) με θητεία σε ποιοτικά εστιατόρια (Olive Garden, Kastri Bistro κλπ).

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος ασχολείται εδώ και χρόνια με την δομική (μοριακή) γαστρονομία και είναι ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου SENSES με θέμα την Μοριακή Γαστρονομία.

Σεμινάρια Μοριακής Γαστρονομίας      Σεμινάρια Μοριακής Γαστρονομίας      Σεμινάρια Μοριακής Γαστρονομίας

H Μοριακή Γαστρονομία ή αλλιώς Δομική Γαστρονομία, είναι η διαφοροποίηση της σύστασης των τροφών διατηρώντας την γεύση τους, αλλά αλλάζοντας τελείως την μορφή τους και κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα πολύ πιο εντυπωσιακό.

Τα θέματα που παρουσιάζονται στο Σεμινάριο Μαγειρικής Μοριακής Γαστρονομίας είναι:

  •     Βασική και αντίστροφη σφαιροποίηση
  •     Ζελατινοποιήσεις
  •     Γαλακτωματοποίηση
  •     Χρήση Siphon με διοξείδιο του αζώτου (N2O)
  •     Τεχνικές χρήσης ξηρού πάγου
  •     Τεχνικές χρήσης υγρού αζώτου
Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Πόλη Που Με Ενδιαφέρει
    X
    CONTACT US