- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Διάρκεια5 ώρες
- Συχνότηταμία (1) φορά
- Το καλοκαίρι πλησιάζει
- Τα παγωτά αρχίζουν και γίνονται περιζήτητα
- Ειδικά για τα ζαχαροπλαστεία, οι Τούρτες Παγωτού κυριαρχούν στις καλοκαιρινές βιτρίνες
- Μάθε τα πάντα για τις Τούρτες Παγωτού, σε αυτό το μοναδικό σεμινάριο!
Στο σεμινάριο αυτό, ο ταλαντούχος pastry Chef Μανώλης Στρούζας, με μεγάλη εμπειρία σε γλυκά και παγωτά ζαχαροπλαστείου, μας μαθαίνει τα πάντα για Τούρτες Παγωτού που ξεχωρίζουν.
Στο σεμινάριο παρουσιάζονται τα εξής ζαχαροπλαστικά αντικείμενα:
- Τούρτες Παγωτού Σοκολάτας
- Τούρτες Παγωτού Κρέμας
- Τούρτες Παγωτού με φρούτα
Το Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής απευθύνεται:
- σε ήδη εργαζόμενους στον χώρο της ζαχαροπλαστικής,
- σε αποφοίτους και σπουδαστές σχολών ζαχαροπλαστικής,
- σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες για Τούρτες Παγωτού, πραγματικές δημιουργίες υψηλής ζαχαροπλαστικής
- Κρατήσεις θέσεων με συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς.
- Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει όλες τις συνταγές και τις τεχνικές για την δημιουργία πρωτότυπης Τούρτας Παγωτού σε διάφορες εκδοχές και γεύσεις.
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832)