- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα11:00-16:00
- Διάρκεια5 ώρες
- Συχνότητα1 φορά
Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής (Hands On) για την δημιουργία Macaron
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
O διακεκριμένος Pastry Chef των Ξενοδοχείων “King George” και “Μεγάλη Βρετανία”, Ευγένιος Βαρδακαστάνης θα μας διδάξει όλες τις τεχνικές για τη δημιουργία macaron σε διάφορες γεύσεις, σε αυτό το πρακτικό (Hands On) σεμινάριο σε οργανωμένο εκπαιδευτικό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής.
Παροχές
Το Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής απευθύνεται:
- σε ήδη εργαζόμενους στον χώρο της ζαχαροπλαστικής,
- σε αποφοίτους και σπουδαστές σχολών ζαχαροπλαστικής,
- σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες για τις τεχνικές του MACARON
Τιμολογιακή Πολιτική
- Το κόστος του προγράμματος είναι: 120€
- Για εγγραφές έως 30/10 Early Bird: 90€
- Κόστος για Φοιτητές & Σπουδαστές: 90€
- Η Κράτηση Θέσης προυποθέτει την εξόφληση του προγράμματος
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομά σας
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει τεχνικές γνώσεις, τεχνικές και συνταγές για την δημιουργία Macaron σε διάφορες γεύσεις.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832)