- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα17:30-21:30
- Διάρκεια5 ώρες
- Συχνότηταμία (1) φορά
Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: Ατομικά Ελαφριά Γλυκά και Δροσιστικές Lemon Pies, με τον Μανώλη Στρούζα
- Η ανανέωση της βιτρίνας μας περνάει μέσα από την δημιουργία πρωτότυπων ατομικών ελαφριών γλυκών, αλλά και απίθανων δροσιστικών Lemon Pies.
- Στο σεμινάριο αυτό, ο ταλαντούχος Pastry Chef Μανώλης Στρούζας, με μεγάλη εμπειρία στο ζαχαροπλαστικό γλυκό, μας μαθαίνει τα πάντα για τα ατομικά ελαφριά γλυκά και τις δροσιστικές Lemon Pies, που θα κάνουν τη βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου μας να ξεχωρίζει και θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό μας πελάτη
Στο σεμινάριο παρουσιάζονται τα εξής ζαχαροπλαστικά αντικείμενα:
Lemon Pies:
- Sable Almond
- Creme Lemon
- Ελβετική μαρέγκα
Ατομικά Ελαφριά Γλυκά:
- Bavarois Pistachio
- Coulis Strawberry
- Mirror Glaze
- Τραγανή Βάση Διογκωμένου Ρυζιού Σοκολάτας
Το Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής απευθύνεται:
- σε ήδη εργαζόμενους στον χώρο της ζαχαροπλαστικής,
- σε αποφοίτους και σπουδαστές σχολών ζαχαροπλαστικής,
- σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες για προχωρημένα ελαφριά-δροσιστικά γλυκά και γενικότερα δημιουργίες υψηλής ζαχαροπλαστικής
Τιμολογιακή Πολιτική
- Το κόστος του προγράμματος είναι:70€
- Για εγγραφές έως 30/9 Early Bird:50€
- Κόστος για Φοιτητές & Σπουδαστές:50€
- Η Κράτηση Θέσης προυποθέτει την εξόφληση του προγράμματος
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομα σας
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει νέες τεχνικές για ελαφριά-δροσιστικά γλυκά και lemon pies και θα μπορούν να εκτελέσουν συνταγές για πρωτότυπες δημιουργίες υψηλής ζαχαροπλαστικής.
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832)