- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Διάρκεια820 ώρες (1 έτος)
- Συχνότητα20 ώρες ανά εβδομάδα για 41 εβδομάδες
Διοίκηση Μονάδων Κρέατος: Απόκτησε Άδεια Κρεοπώλη, αλλά και ολοκληρωμένες δεξιότητες και γνώσεις Στελέχους Μονάδων Κρέατος.
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι παρακάτω ενότητες, οι οποίες περιέχουν τόσο θεωρία όσο και πρακτική άσκηση
Μαθήματα |
Ώρες |
||
Θεωρία |
Εργαστήριο |
Σύνολο |
|
Ζωική κρεατοπαραγωγή | |||
Ανατομία – Φυσιολογία ζώων παραγωγής |
12 |
|
12 |
Μεταφορά – Σφαγή και κατηγοριοποίηση ζώων |
12 |
36 |
48 |
Εκτροφή – Διατροφή Ζώων |
12 |
36 |
48 |
Τεχνολογία τροφίμων |
|
|
|
Μικροβιολογία – βιοχημεία |
18 |
|
18 |
Τεχνολογία Κρέατος |
30 |
|
30 |
Ασφάλεια και ποιότητα προϊόντων ζωικής παραγωγής |
18 |
|
18 |
Μαγειρική |
|
|
|
Αρχές Μαγειρικής Κρέατος |
12 |
18 |
30 |
Διατροφολογία |
12 |
|
12 |
Τροφογνωσία Εδεσματολόγιο |
12 |
|
12 |
Διοίκηση Επιχειρήσεων |
|
|
|
Κοστολόγηση Προϊόντων |
24 |
|
24 |
Επιστήμη της Αγοράς Κρέατος |
24 |
|
24 |
Τεχνικές Εγκαταστάσεις – Εξοπλισμός |
12 |
18 |
30 |
Μικροοικονομία |
24 |
|
24 |
Πληροφορική στην Διοίκηση |
4 |
12 |
16 |
Τεμαχισμός |
|
|
|
Τεμαχισμός Κρεάτων 1 |
|
48 |
48 |
Τεμαχισμός Κρεάτων 2 |
|
48 |
48 |
Κρεοτεχνήματα |
|
30 |
30 |
Αλλαντοποιεία |
|
48 |
48 |
ΣΥΝΟΛΟ |
520 |
||
20 ώρες / εβδομάδα επί 26 εβδομάδες |
|||
Πρακτική |
|||
Σε κτηνοτροφική μονάδα |
100 |
||
Σε τεμαχιστήριο κρέατος |
100 |
||
Σε σημείο πώλησης κρέατος |
100 |
||
ΣΥΝΟΛΟ |
300 |
||
20 ώρες / εβδομάδα επί 15 εβδομάδες |
Απευθύνεται σε όσους θέλουν να προωθηθούν επαγγελματικά στον τομέα του Κρέατος.
Μέσω του προγράμματος μπορούν να αποκτήσουν άδεια κρεοπώλη, αλλά και επιπλέον προσόντα που θα τους επιτρέψουν να εργαστούν ως στελέχη σε μονάδες επεξεργασίας κρέατος, super markets, βιομηχανίες, κλπ
Με την παρακολούθηση του ολοκληρωμένου αυτού προγράμματος, αποκτάτε 4 πιστοποιήσεις / άδειες
1) Κρεοπώλη
2) ΕΦΕΤ για υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων
3) Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
4) Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης
Το κόστος των 3.800 € μπορεί να καταβληθεί σε 10 δόσεις
Με το τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει ένα πλέγμα κομβικών δεξιοτήτων που θα τους επιτρέπει να εργαστούν ως στελέχη σε όλο το φάσμα της παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος.
Θα έχουν αναπτύξει δεξιότητες και γνώσεις:
- Ζωϊκής Παραγωγής
- Κρεοπώλη
- Τεμαχισμού Κρεάτων
- Τεχνολογίας Τροφίμων
- Μαγειρικής Κρέατος
- Διοίκησης Επιχειρήσεων
- Πληροφορικής
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
1) Βεβαίωση Κρεοπώλη, 2) Βεβαίωση ΕΦΕΤ, 3) Πτυχίο Υπολογιστών, 4) Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια Βίου Μάθησης 820 ωρών.