- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Διάρκεια6 ώρες
- Συχνότηταμία (1) εκπαιδευτική συνάντηση
- Τιμή70€
Σεμινάριο Επαγγελματικού Σέρβις Κρασιού. Γίνε master στο επαγγελματικό service κρασιού, με εκπαιδευτές έμπειρους maitres.
- Βασικές αρχές οινογνωσίας: κυριότερες ποικιλίες λευκών και ερυθρών οίνων
- Εργαλεία του κρασιού: ανοιχτήρι, καράφα, ποτήρια, πετσέτες, σαμπανιέρες, πιατάκια κλπ
- Παραγγελιοληψία του κρασιού
- Επίδειξη του κρασιού στον πελάτη
- Άνοιγμα και έλεγχος φελλού
- Τοποθέτηση φελλού σε πιατάκι
- Αερισμός κρασιού
- Μετάγγιση κρασιού σε καράφα (Decantage)
- Σερβίρισμα κρασιού στον πελάτη για δοκιμή
- Σερβίρισμα στο τραπέζι
- Παρακολούθηση και ξαναγέμισμα ποτηριών: ρυθμός οινοποσίας του πελάτη
- Μελέτες περιπτώσεων και παίξιμο ρόλων (προσομοίωση περιστάσεων σέρβις)
Τα σεμινάρια Εστιατορικής Τέχνης απευθύνονται:
- σε ήδη εργαζόμενους στον χώρο της εστίασης που θέλουν να αναβαθμίσουν και να ολοκληρώσουν τις γνώσεις τους στην εστιατορική τέχνη
- σε επαγγελματίες / ιδιοκτήτες χώρων εστίασης, που θέλουν να μάθουν τις ορθές πρακτικές εστιατορικής τέχνης, προκειμένου να καθοδηγήσουν και να οργανώσουν το προσωπικό τους
- σε σπουδαστές και αποφοίτους ξενοδοχειακών σχολών ή και σε ερασιτέχνες που θέλουν να γνωρίσουν τις διάφορες τεχνικές της εστιατορικής τέχνης, όπως το Decoupage, του Mise en place, των τρόπων σερβιρίσματος κλπ
Τα Σεμινάρια Εστιατορικής Τέχνης μπορούν να παρακολουθηθούν:
- είτε ως μεμονωμένες ενότητες (όπως η παρούσα), για όσους θέλουν να εκπαιδευτούν μόνο στο συγκεκριμένο αντικείμενο της εστιατορικής.
- είτε ως ολοκληρωμένο σύνολο (που καλύπτει όλες τις πλευρές της εστιατορικής τέχνης):
- Κρατήσεις θέσεων με συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς
- Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Τα σεμινάρια Εστιατορικής Τέχνης απευθύνονται:
- σε ήδη εργαζόμενους στον χώρο της εστίασης που θέλουν να αναβαθμίσουν και να ολοκληρώσουν τις γνώσεις τους στην εστιατορική τέχνη
- σε επαγγελματίες / ιδιοκτήτες χώρων εστίασης, που θέλουν να μάθουν τις ορθές πρακτικές εστιατορικής τέχνης, προκειμένου να καθοδηγήσουν και να οργανώσουν το προσωπικό τους
- σε σπουδαστές και αποφοίτους ξενοδοχειακών σχολών ή και σε ερασιτέχνες που θέλουν να γνωρίσουν τις διάφορες τεχνικές της εστιατορικής τέχνης, όπως το Decoupage, του Mise en place, των τρόπων σερβιρίσματος κλπ
Τα Σεμινάρια Εστιατορικής Τέχνης μπορούν να παρακολουθηθούν:
- είτε ως (το παρόν) ολοκληρωμένο σύνολο (που καλύπτει όλες τις πλευρές της εστιατορικής τέχνης)
- είτε ως μεμονωμένες ενότητες, για όσους θέλουν να εκπαιδευτούν μόνο σε συγκεκριμένα αντικείμενα και πλευρές της εστιατορικής.
Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 1110 1832)