- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΟλοκληρώθηκε
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα12:00 - 17:00
- Διάρκεια5 Ώρες
- Συχνότητα1 φορά
Ένα ταξίδι γαστρονομικής αναζήτησης στην κουζίνα ΝΙΚΚΕΙ από τον Chef Θάνο Στασινό (ιδρυτής της εταιρείας consulting 14 Incas και πρώην head chef των εστιατορίων Nikkei στο Κολωνάκι και στη Μύκονο).
Όπως λέει ο ίδιος, «η φιλοσοφία του κεντρικού μενού του Nikkei είναι απλή. Βασίζεται σε απλά υλικά του Περού και της Ιαπωνίας, πολύ υψηλής ποιότητας, στα οποία προσπαθούμε να επεμβαίνουμε στο ελάχιστο δυνατόν».
Το 2018 ταξιδεύει στο Περού για ενάμιση μήνα εισχωρώντας μέχρι και στα άγρια δάση του Αμαζονίου, όπου δοκιμάζει τόσο τις αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις της κουζίνας Nikkei, όσο και τις παραλλαγές της.
Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι εξής ενότητες:
- Γνωρίζουμε την Ceviche (Σεβίτσε) – Τεχνικές Ceviche (ceviche/κοπή/ζύμωση/παρουσίαση)
- Tiger milk (Γάλα Τίγρης) και τεχνικές
- Causas (κάουζας) – Τεχνική & είδη Causas (causa/πως από family food κατέληξε στα εστιάτορα)
- Η επανάσταση των Nigiri υπό την δυτική φιλοσοφία (Τεχνικές) (nigiri υπό την καθοδήγηση του Περου)
Το σεμινάριο “The Exploration of NIKKEI Cuisine με τον Chef Θάνο Στασινό” απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τις τεχνικές και τα πιάτα της κουζίνας NIKKEI.
Τιμολογιακή Πολιτική
Το κόστος του προγράμματος είναι:120€
Κόστος για Φοιτητές & Σπουδαστές:90€
Η Κράτηση Θέσης προυποθέτει την εξόφληση του προγράμματος
Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομα σας
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).
Εκπαιδευτικές σημειώσεις και συνταγές