#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Ψητά Κρέατα της Ιαπωνίας και της Κορέας (Η Γαστρονομία της Φωτιάς)


  • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
  • ΠόληΑθήνα
  • Ωράριο Αθήνα12:00 - 17:00
  • ΣυχνότηταΜια φορά
  • Τιμή80€

Η επανάσταση που ξεκίνησε από την Κορέα και την Ιαπωνία την τελευταία δεκαετία και οι γεύσεις που έγιναν food trends σε όλο τον κόσμο.

 

Στο Σεμινάριο θα διδαχτούμε όλες τις τεχνικές ψητών που προέρχονται από τους δύο γαστρονομικούς κολοσσούς της Ασίας-Άπω Ανατολής:

 

  • Η τέχνη του Bulgogi
  • η τεχνική του Yakitory
  • ο τεμαχισμός και το ψήσιμο ολόκληρου του κοτόπουλου, σαν να βρίσκεστε στο Tokyo
  • Saam
  • Yaki Onigiri
  • Bao Buns με ψητά κρέατα
  • Σάλτσες και μαριναρίσματα
  • Ιδέες για street food

 

#gastronomiafotias

 

Η «Γαστρονομία της Φωτιάς» είναι μια Ολοκληρωμένη Σειρά Σεμιναρίων, από τον Master του είδους, τον Chef Ηλία Σκουλά, πάνω στο παγκόσμιο trend της κρεατοφαγίας και τους τρόπους ψησίματος, τις συνταγές, τις τεχνικές και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στον 21o αιώνα.

 

Ποιος είναι ο Chef Ηλίας Σκουλάς

 

  • Ο αιρετικός Chef Ηλίας Σκουλάς πάει πάντα κόντρα στο ρεύμα και δημιουργεί εδώ και δέκα χρόνια νέες τάσεις και food trends όσο κανένας άλλος, υποστηρίζοντας απόλυτα τον εξτρεμισμό του με βαθιά νοστιμιά και γνώσεις.
  • Από τις καντίνες του San Francisco και τις ψησταριές του Buenos Ayres, τα σκοτεινά μαγειριά της Σμύρνης, τα κρυμμένα μυστικά των αλλαντικών σε Μεσαιωνικά Μοναστήρια στα δάση της Γερμανίας, από τις ταβέρνες της Νάπολι και τα μονοπάτια του Ψηλορείτη, ο «Μάγειρας του Κόσμου», ο Ηλίας Σκουλάς γνωρίζει το κρέας όσο λίγοι.
  • Είναι Chef στο Εστιατόριο LOTUS στη Μύκονο, στο Εστιατόριο VENETO στο Ρέθυμνο και από το Φθινόπωρο θα τον συναντάει κανείς στο Σύνταγμα, στο «Cardinal in a Tutu», ένα Μισελενάτο – όπως του αρέσει να λέει – Street Food Spot.
  • Ο Ηλίας Σκουλάς συνεργάζεται με βιομηχανίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι ο «Μαγειρικός Νούς» πίσω από σημαντικά εστιατορικά projects στην Ελλάδα (FOOD MAFIA).

Ο Κύκλος Σεμιναρίων «Η Γαστρονομία της Φωτιάς» απευθύνεται:

  • Σε μάγειρες που ήδη εργάζονται σε εστιατόρια και θέλουν να επεκτείνουν την κουζίνα και το μενού τους με ψητά κρέατα και τεχνικές από όλο τον κόσμο.
  • Σε ανθρώπους που ασχολούνται με την πώληση κρέατος και θέλουν να μάθουν εξειδικευμένες συνταγές, κοπές και τεχνικές ψησίματος για να προτείνουν στους πελάτες τους ή στα εστιατόρια με τα οποία συνεργάζονται.
  • Σε σπουδαστές και απόφοιτους σχολών μαγειρικής που θέλουν να εξειδικευτούν στο κρέας και στα ψητά
  • Σε οποιονδήποτε αγαπά την μαγειρική, το barbeque και το καλό ψητό κρέας και θέλει να μάθει τα υλικά, τις τεχνικές και τους τρόπους ψησίματος

Τα σεμινάρια του κύκλου «Η Γαστρονομία της Φωτιάς» θα εξελίξουν τις μαγειρικές σας τεχνικές στα ψητά κρέατα και θα απογειώσουν τις γνώσεις σας για τις κουζίνες του κόσμου, κάνοντάς σας masters του ψησίματος και ειδικούς στο κρέας.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′

Στους συμμετέχοντες κάθε Σεμιναρίου του κύκλου «Η Γαστρονομία της Φωτιάς» δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 (Κε.Δι.Βι.Μ. 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832), με την υπογραφή του εξειδικευμένου Chef Ηλία Σκουλά.

Gallery Σεμιναρίου

praxis logo

Το εργαστήριο του Σεμιναρίου

praxis logo

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Πόλη Που Με Ενδιαφέρει
    X
    CONTACT US