- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Διάρκεια5 Ώρες
- Συχνότητα1 φορά
- Τιμή80€
Σεμινάριο Μαγειρικής: Ψητά Κρέατα της Ανατολικής Μεσογείου (Η Γαστρονομία της Φωτιάς) με τον executive chef Ηλία Σκουλά. Η Ελλάδα που λατρεύει την φωτιά, μαζί με συνταγές για ψητά κρέατα από την Τουρκία, την Αλβανία, Μαρόκο, το Λίβανο και το Ισραήλ.
Σε αυτό το απολύτως σημαντικό σεμινάριο, θα παρουσιαστούν:
- Τα ξεχασμένα κοντοσούβλια της Ελλάδας
- Σμυρνέικα Κεμπάπ
- Elbasan Tava
- Sis Kebab
- Tanduri
- Kοτόπουλο sauarma
- Tazin
- σάλτσες, μαζί με συνοδευτικά
- σαλάτες
#gastronomiafotias
Η «Γαστρονομία της Φωτιάς» είναι μια Ολοκληρωμένη Σειρά Σεμιναρίων, από τον Master του είδους, τον Chef Ηλία Σκουλά, πάνω στο παγκόσμιο trend της κρεατοφαγίας και τους τρόπους ψησίματος, τις συνταγές, τις τεχνικές και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στον 21o αιώνα.
Ποιος είναι ο Chef Ηλίας Σκουλάς
- Ο αιρετικός Chef Ηλίας Σκουλάς πάει πάντα κόντρα στο ρεύμα και δημιουργεί εδώ και δέκα χρόνια νέες τάσεις και food trends όσο κανένας άλλος, υποστηρίζοντας απόλυτα τον εξτρεμισμό του με βαθιά νοστιμιά και γνώσεις.
- Από τις καντίνες του San Francisco και τις ψησταριές του Buenos Ayres, τα σκοτεινά μαγειριά της Σμύρνης, τα κρυμμένα μυστικά των αλλαντικών σε Μεσαιωνικά Μοναστήρια στα δάση της Γερμανίας, από τις ταβέρνες της Νάπολι και τα μονοπάτια του Ψηλορείτη, ο «Μάγειρας του Κόσμου», ο Ηλίας Σκουλάς γνωρίζει το κρέας όσο λίγοι.
- Είναι Chef στο Εστιατόριο LOTUS στη Μύκονο, στο Εστιατόριο VENETO στο Ρέθυμνο και από το Φθινόπωρο θα τον συναντάει κανείς στο Σύνταγμα, στο «Cardinal in a Tutu», ένα Μισελενάτο – όπως του αρέσει να λέει – Street Food Spot.
- Ο Ηλίας Σκουλάς συνεργάζεται με βιομηχανίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι ο «Μαγειρικός Νούς» πίσω από σημαντικά εστιατορικά projects στην Ελλάδα (FOOD MAFIA).
Το σεμινάριο απευθύνεται όσους θέλουν να γνωρίσουν τις τεχνικές και τα μυστικά πίσω από τα ψητά κρέατα της Ανατολικης Μεσογείου
Τιμολογιακή Πολιτική:
- Κόστος: 80 €
Η Κράτηση Θέσης προϋποθέτει την εξόφληση του προγράμματος
Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομά σας
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR3501721540005154038738483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR7601108620000086248000282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση πάνω στο ψητό κρέας και τις ethnic συνταγές και τεχνικές της Ανατολικής Μεσογείου.
Βεβαίωση Παρακολούθησης σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).
Παρέχεται εργαστηριακή ποδιά PRAXIS ♣ Παρέχονται Εκπαιδευτικές Σημειώσεις & Συνταγές ♣ Με την ολοκλήρωση των συνταγών θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή