- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΧαλκίδα
- Διάρκεια3 Ώρες
- Συχνότητα1 Φορά
Το Σεμινάριο Εισαγωγή στην Κρεοτεχνία προσφέρει βασικές γνώσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η σύγχρονη κρεοτεχνία. Ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη επαφή με την κρεοτεχνία.
ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
- Επιλογή σφαγίου (θεωρία)
- Αμερικάνικες κοπές γρήγορου ψησίματος (Θεωρία)
- Τεμαχισμός σε κιλότο και λάπα (πρακτική επίδειξη)
- Γαλλική κοπή σε χοιρινη μπριζόλα
- Παρασκευάσματα με βάση τον κιμά
Το Σεμινάριο Εισαγωγή στην Κρεοτεχνία απευθύνεται σε παραδοσιακούς κρεοπώλες ή σε μάγειρες οι οποίοι θέλουν να εξειδικευτούν στα προϊόντα κρέατος
Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο να εισάγει τους συμμετέχοντες στην σύγχρονη αντίληψη μαγειρικής αξιοποίησης του κρέατος.