- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα12:00 - 16:00 μμ
- Διάρκεια4 ώρες
- Συχνότητα1 φορά
- Ο καταξιωμένος chef Χάρης Νικολούζος, ρίχνει μια φρέσκια δημιουργική “ματιά” στην Μεσογειακή Ελληνική Κουζίνα
- Τεχνικές, υλικά, συνδιασμοί και… “μυστικά” της Ελληνικής κουζίνας, από την Κέρκυρα μέχρι την Κρήτη!
Θα παρουσιαστούν τα εξής πιάτα:
- Αρνί “Κλέφτικό¨(Λαχανικά Εποχής, Καπνιστό Γιαούρτι, Jus Αρνιού)
- Σκουμπρί “Γούνα”(Σάλτσα Άνιθου, Ginger, Ραπανάκι, Κάπαρη Πάρου)
- Φραγκόκοτα “Παστιτσάδα¨(Gnocchi με Νούμπουλο, Καπνιστό Τυρί Μετσοβόνε, Chips Σπετσιερικό)
Σε όσους θέλουν να εντρυφήσουν σε τεχνικές και συνταγές της Ελληνικής Δημιουργικής κουζίνας, μαγειρεμένες από έναν πολυταξιδεμένο και ταλαντούχο Chef
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν μια σειρά από ελληνικές παραδοσιακές μαγειρικές τεχνικές από όλη την Ελλάδα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
- Εφαρμόζονται σύγχρονες συμμετοχικές μέθοδοι διδασκαλίας, ειδικά σχεδιασμένες για ενηλίκους
- Χρησιμοποιείται ψηφιακός εκπαιδευτικός εξοπλισμός και εποπτικά μέσα
- Παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ Εκπαιδευτικές σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή
- Το σεμινάριο ΔΕΝ είναι επιδοτούμενο. Είναι αυτοχρηματοδοτούμενο.
ΟΜΩΣ:
- Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί-χρηματοδοτηθεί μέσω των πόρων του ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ.
- Προϋπόθεση χρηματοδότησης: o ενδιαφερόμενος να είναι εργαζόμενος.
- Την υποβολή φακέλου στο τμήμα ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ αναλαμβάνει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός PRAXIS
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).