- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα12:00 - 16:00
- Διάρκεια4 Ώρες
- Συχνότητα1 φορά
- Τιμή80€
- Ο Παύλος Κυριάκης (Χρυσός Σκούφος 2018), Executive Chef στο “Andronis Luxury Suites – Lycabettus Restaurant”, παρουσιάζει το σεμινάριο: “Canapé – Amuse Bouche”
- Γευστικές… “μπουκιές”, γεμάτες δημιουργικότητα, τεχνικές και πρωτότυπους γευστικούς συνδιασμούς απο τον δημιουργικότατο και πολυταξιδεμένο Chef, Παύλο Κυριάκη
Θα παρουσιαστούν οι παρακάτω συνταγές:
- Air baguette με λευκό ταραμά
- Χωριάτικη καραμέλα
- Χωνάκι σπανακόπιτα
- Κροκέτα Ψαριού
- Κρατήσεις θέσεων με κατάθεση του ποσού.
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς:
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Σε επαγγελματίες της εστίασης, σπουδαστές μαγειρικής και ερασιτέχνες που θέλουν να γνωρίσουν τις τεχνικές παρασκευής canape και “καλωσορισμάτων” Amuse Buche.
Εξοικείωση με τις συνταγές και τις μαγειρικές τεχνικές για την δημιουργία ποιοτικών Canape και Amuse Buche
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).