Ο βραβευμένος chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, παρουσίασε ένα μοναδικό μοντέρνο εορταστικό μενού, με σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος.
- Πολύχρωμα παντζάρια με κινόα και φουντουκέλαιο, κρέμα παντζαριού με γιαούρτι, “χώμα” παντζάρι-αμύγδαλο και custard απο Αρσενικό Νάξου
- Χοιρινό sous vide με ζεστό σιφόν αυγολέμονο, λευκά και πράσινα σπαράγγια & τοπιναμπούρ
- Γλυκό ριζότο με μαύρη Κορινθιακή σταφίδα, brandy, αμύγδαλο και κρέμα απο μανταρινάτο