“Πίνουμε… Στερεά Ελλάδα”, στην Expotrof

Στο πάνελ της εκδήλωσης ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (στα πλαίσια της έκθεσης Expotrof ), oι Chefs, οι Bartenders και οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ PRAXIS Αθήνα – Χαλκίδα, συνεργάστηκαν αρμονικά μεταξύ τους, για να δημιουργήσουν εξαιρετικά coctail με βάση τα ηδύποτα από την Στερεά Ελλάδα, καθώς και εκλεκτούς μεζέδες για τα cocktails αυτά.

Ο καταξιωμένος bartender του Coyoacan Τάσος Τσάμης δημιούργησε μια πρωτότυπη συνταγή cocktail με ποτό Μαστίχα, Εβοιώτικο Μέλι (Ερείκης και Κουμαριάς), άνθη Βάλσαμου και αρωματισμένο μπαλσάμικο ξύδι.

Το πρωτότυπο coctail ανέλαβε να το αναπαράγει για τους επισκέπτες της έκθεσης η σπουδάστρια 2ου έτους ξενοδοχειακών Κυριακή Λαζάρου, η οποία παρουσίασε το μοναδικό σε γεύση και ελληνικό χαρακτήρα cocktail, ενθουσιάζοντας όλους τους επισκέπτες της έκθεσης που το δοκίμασαν. Στην υγειά σας παιδιά.

 

Μάθετε Περισσότερα Για Τη Σχολή Τουριστικών/Ξενοδοχειακών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ PRAXIS
Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Τουριστικών/Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ PRAXIS

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Πόλη Που Με Ενδιαφέρει
    X
    CONTACT US