O ταλαντούχος pastry chef, Θανάσης Τσαγκλιώτης (La Maison), μας ξενάγησε στις τεχνικές παρασκευής των παρακάτω μίνι γλυκών κερασμάτων (ατομικά-επιδόρπια), τα λεγόμενα miniardise, σ’ αυτό το καινοτομικό σεμινάριο του ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS
- Macaron με Mascarpone και Βατόμουρο
- Μπανάνα Lime και Passion Cremeux
- Πραλίνα με Κρέμα Λεμόνι και Streusel Σουσάμι
- Μπάρα Φουντουκιού – Καφέ – Σοκολάτα Γάλακτος
Μάθετε Περισσότερα Για Τη Σχολή Ζαχαροπλαστικής/Αρτοποιίας του ΙΕΚ PRAXIS
Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής/Αρτοποιίας του ΙΕΚ PRAXIS