ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
2000–2019
- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019 – ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ : “ΟΜΙΚΡΟΝ ΜΕΖΕ “ΕXECUTIVE CHEF
- MΑΡΤΙΟΣ 2017- ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018: “PARA SIEMPRE TAPAS WINE BAR RESTAURANT”, EXECUTIVE CHEF
- IANOYΑΡΙΟΣ 2016-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017: “ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ, HEAD CHEF
- ΜΑΡΤΙΟΣ 2014- ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016: “ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ”, ΕΧΕCUTIVE CHEF
- ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014: “1920 ΧΑΛΑΝΔΡΙ”, ΕXECUTIVE CHEF
- ΜΑΙΟΣ 2010 – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010: “WHITE ROCKS 5* HOTEL SUITES AND BUNGALOWS, KΕΦΑΛΟΝΙΑ”, SOUS CHEF
- IOYΝΙΟΣ 2008-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008: “REGINA DEL’ACQUA Resort & Spa” ΕXECUTIVE CHEF
- NOEΜΒΡΙΟΣ 2007- ΜΑΙΟΣ 2008: “THERMAE ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟΥ” ΕXECUTIVE CHEF
- AΠΡΙΛΙΟΣ 2006- ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2007: “ΑSTIR PALACE HOTEL, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ARION APHRODITE-CLUB HOUSE-NAUSIKA)” SOUS CHEF
- OKTΩΒΡΙΟΣ 2004- ΜΑΡΤΙΟΣ 2006: “PULSAR RESTAURANT”, HEAD CHEF
- IAΝΟΥΑΡΙΟΣ 2004- ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2004: “PARK CLUB HOTEL ATHENS”, A’ COOK
- ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2002-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2003: “LA CUEVA RESTAURANT BAR & COLLECTION, BARBEQUE RESTAURANT”, HEAD CHEF
- 2000- EΩΣ ΣΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ EΤΑΙΡΙΕΣ CATERING ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΟΠΩΣ: ATHENS LEDRA MARRIOT HOTEL, RESIDENCE GIORGIO, INTERCONTINENTAL ATHENS HOTEL, ANAIS CATERING, AEGEAN CATERING, OLUMPIC CATERING, ARTELIA CATERING
2016–2019
- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ
2013–2019
- ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ EΛΛΗΝΙΚΟ “CHEF CLUB”
2016–2019
- ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
2001–2004
- LE MONDE, 2004: Postgraduate Diploma “EUROCHEF: INTERNATIONAL CUISINE (GOURMET)
- LE MONDE, 2002: Graduate of Culinary Arts
2017–2018
EOΠΠΕΠ
- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΗ ΤΥΠΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ