Στέφανος ΑΝΔΡΕΟΥ, Head Chef Εστιατόριο Μουσείου Ακρόπολης
Σπουδές
- 2005-2007: Κρατικό ΙΕΚ Μαγειρικής Τέχνης Αθηνών
- 2002-2005: Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου
- 2001-2002: Απολυτήριο Ενιαίου Λυκείου( 9ο Ενιαίο Λύκειο Πειραιά)
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ
- Από 1η Ιουνίου 2012 έως και σήμερα: Head Chef στο εστιατόριο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης.
- Τη σεζόν 2017: υπεύθυνος και γαστρονομικός σύμβουλος για το ξενοδοχείο Mykonian Mare 5* στη Μύκονο.
- Τη σεζόν 2015: γαστρονομικός σύμβουλος για το ξενοδοχείο Cephalonia Palace 4* στην Κεφαλονιά.
- Από το καλοκαίρι του 2009 έως 30 Μαΐου 2012: sous chef στο εστιατόριο στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης.
- Χειμερινή σεζόν 2009: Α΄ μάγειρας στο εστιατόριο ‘’ΝΑΜΑ’’, στην Πλάκα.
- Καλοκαιρινή σεζόν 2007: Β΄ μάγειρας στην κεντρική κουζίνα στο «Rodian Amathus» Ρόδος
- Χειμερινή σεζόν 2007: Α΄ μάγειρας στο εστιατόριο ‘’Cellier zea’’ στον Πειραιά.
- Καλοκαιρινή σεζόν 2006: Astir Palace Vouliagmeni, Αθήνα: Β΄ μάγειρας στο a la carte restaurant ‘’SAO’’ .
- Καλοκαιρινή σεζόν 2005: Rodian Amathus, Ρόδος: Γ΄μάγειρας στην κεντρική κουζίνα
- Καλοκαιρινή σεζόν 2004: President, Αθήνα: Υπάλληλος υποδοχής
- Καλοκαιρινή σεζόν 2003: Hilton Rhodes Resort, Ρόδος: Σερβιτόρος στα τμήματα ‘’Pergola’’ a la carte restaurant και ’Castelania’’ κεντρικό εστιατόριο
Άλλες ενασχολήσεις και εμπειρίες.
- Δίπλωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό μαγειρικής από το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας 2006.
- Χάλκινο μετάλλιο στο διαγωνισμό μαγειρικής από το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας 2007.
- Έπαινος στο διαγωνισμό μαγειρικής από το 5ο Πανελλήνιο διαγωνισμό μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης.
- Παρακολούθηση ημερίδας από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, για έρευνα που διεξήγαγε στους τουρίστες της Ρόδου.( Ρόδος, 23 Απριλίου 2004)
- Μέλος γραμματειακής υποστήριξης στο προ-ολυμπιακό συνέδριο για τον αθλητικό τουρισμό. (Ρόδος, 04-06 Ιουνίου 2004)
- Εθελοντής στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ ‘’SPECIAL OLYMPICS’’. ( Ρόδος, 14-21 Μαΐου 2004)
- Συμμετοχή στο ‘’εργαστήρι για την αναβάθμιση και βελτίωση παρεχόμενων ποιοτικών υπηρεσιών των ξενοδοχείων’’, Quality through Diversity. ( Ρόδος, 30 Νοεμβρίου 2004)
- Δίπλωμα για συνεισφορά στην επιτυχία εκδηλώσεων εορτασμού του Αγίου Νικολάου. (Ρόδος, 6 Δεκεμβρίου 2003)
- Διπλωματική εργασία με θέμα ‘’ Εφαρμογή HACCP, ISO 22000 σε επισιτιστικές μονάδες ‘’.
- Συμμετοχή στις ετήσιες εκδηλώσεις της σχολής ΑΣΤΕΡ, στο τμήμα της κουζίνας. ( Ρόδος, 2002 και 2005)
Ξένες Γλώσσες:
- Aγγλικά επιπέδου Lower ( Πολύ καλά)
- Γαλλικά: (Μέτρια)