Επαγγελματική Εμπειρία:
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «SAVEUR» Μ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ &ΣΙΑ Ο.Ε
02/2009- Σήμερα
Υπεύθυνος του Τμήματος παραγωγής του ζαχαροπλαστείου.
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ- ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΖΩΝΑΡΣ Α.Β.Ε.Ε
06 / 2007 – 02 / 2009
Υπεύθυνος Τμήματος για την ανάπτυξη , δημιουργία και παραγωγή πρωτότυπων συνταγών ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας του Ομίλου.
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ- VIVE MAR- ΒΛΑΣΗΣ ΣΤΑΘΟΚΟΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
09 / 2003 – 02 / 2009
Υπεύθυνος Τμήματος ζαχαροπλαστείου για την ανάπτυξη , δημιουργία και παραγωγή πρωτότυπων συνταγών ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας του καφέ –εστιατορίου Vive Mar.
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ & ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ
10/2005 – 02/ 2007
Διδασκαλία νέων τεχνικών ζαχαροπλαστικής, ανάπτυξη και δημιουργία πρότυπων συνταγών.
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ – ΤΟΜΕΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ – ΙΝΟΤΕΜ Α.Ε ( πρώην PAPAGALINO)
10/2000 – 08/ 2003
Υπεύθυνος Τμήματος για την δημιουργία και παραγωγή επιδορπίων καθώς και Τμήματος δημοσίων σχέσεων της εταιρίας του Τμήματος αυτού.
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ “TARTARINO”
09/1999 – 09/ 2000
Υπεύθυνος Τμήματος παραγωγής του ζαχαροπλαστείου .
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ “ΚΛΕΑΝΘΗΣ”
01/1998 – 08/ 1998
Υπεύθυνος Τμήματος παραγωγής του ζαχαροπλαστείου .
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ “ΚΑΝΑΚΗΣ”- ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΝΑΚΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.
1996 – 1998
Υπεύθυνος Τμήματος παραγωγής του ζαχαροπλαστείου .
ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΤΟΜΕΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ-ΑΡΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «ΣΤΑΜΑΤΗΣ» ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ & ΥΙΟΙ
1992 – 1998
Υπεύθυνος Τμήματος παραγωγής αρτοπαρασκευασμάτων .
Α’ ΒΟΗΘΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ – ΤΟΜΕΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ- ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΝΙΟΤΑΚΗΣ
10/1990 – 12/1992
Παρακολούθηση Επαγγελματικών Σεμιναρίων:
- 03/2007: Desserts a l’assiette (L’ ECOLE DU GRAND CHOCOLAT VALRHONA)
- 02/2006: Complice des Artisans de la Gourmandise (L’ ECOLE DU GRAND CHOCOLAT VALRHONA)
- 03/2005: La Nature Les fruits (RAVIFRUIT)
- 06/2004: Entremets et Tartes (L’ ECOLE DU GRAND CHOCOLAT VALRHONA)
- 09/2003: Patisserie et Chocolaterie (L’ ECOLE DU GRAND CHOCOLAT VALRHONA)
- 02/2003: Dessert de Restaurant (L’ ECOLE DU GRAND CHOCOLAT VALRHONA)