Ο Chef Μίλτος Αρμένης, έχει σημαντική εμπειρία σε διάσημα εστιατόρια με αστέρια Michelin σε Γαλλία, Ισπανία και Ελβετία και συνεργασίες με ονόματα, όπως ο Alain Doucasse και ο Jérôme Serres.
Στην Ελλάδα έχει βραβευτεί για τη δημιουργική του δεινότητα στο εστιατόριο «Ερημίτης» των Παξών, ενώ έχει διακριθεί και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Delfino Blu Boutique Hotel στην Κέρκυρα, στην κουζίνα του εστιατορίου «Όμικρον» (του Ομίλου Καστελόριζου), στα βόρεια προάστια της Αθήνας, στο εστιατόριο «Ark» στα Νότια Προάστια και πολλά άλλα.
Ο σεφ, με Κερκυραϊκή καταγωγή και Ελληνο-Ισπανικές ρίζες, εξειδικεύεται σε μία ξεκάθαρα δημιουργική ελληνική-μεσογειακή κουζίνα, με τα παραδοσιακά, αλλά και δικά του – «πειραγμένα» – tapas να κατέχουν την πρώτη θέση.
O ταλαντούχος σεφ βασίζεται πολύ στην απλότητα αλλά και στην ποιότητα των πρώτων υλών του, με τον ίδιο να δηλώνει: «Φροντίζω να μαγειρεύω το πολύ με μέχρι 5 υλικά ανά πιάτο».