Μαστοράκης Ελευθέριος, Ζαχαροτέχνης

Μαστοράκης Ελευθέριος, Ζαχαροτέχνης

Μαστοράκης Ελευθέριος, Ζαχαροτέχνης

2023-Σήμερα : Καθηγητής Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής σε Ιδιωτικά ΙΕΚ .

Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας , Στοιχεία Ζαχαροπλαστικής Θεωρία,        Πρώτες Ύλες Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας και Εγκαταστάσεις και εξοπλισμός.

2016 –2023 : Ελεύθερος επαγγελματίας.

Οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων και παρασκευής γλυκών για Candy Bars, βαπτίσεις, γάμους, παιδικά πάρτυ καθώς και παραγωγή και στήσιμο τούρτας.

2014-2015: Ζαχαροτέχνης-Ζαχαροπλάστης στην επιχείρηση Ζέφυρος.

Παρασκευή γευμάτων για γάμους και βαπτίσεις καθώς και διακόσμηση τούρτας γάμου με ζαχαρόπαστα και candy bars για βαπτίσεις

2013 – 2014: Ζαχαροπλάστης – Αρτοποιός στην εταιρεία «το Χρυσό».

Ψήσιμο σφολιατοειδών, παρασκευή κρύων πιάτων και στήσιμο βιτρίνας.

2012 – 2013:  Μάγειρας – Ζαχαροπλάστης στο ξενοδοχείο Adrina Hotel (Σκόπελος).

Μπουφές πρωινών, κρύα κουζίνα, στήσιμο πιάτων.

2012 – 2013:  Μάγειρας στο ξενοδοχείο Adrina Hotel (Σκόπελος).

2011 – 2012:  Μάγειρας στην επιχείρηση Μυροβόλος Άνοιξη.

2009 – 2010:  Μάγειρας στην επιχείρηση Island.

  • Ως ελεύθερος επαγγελματίας έχω συνεργαστεί με διάφορες επιχειρήσεις διοργάνωσης εκδηλώσεων και βαπτίσεων. Ενδεικτικά Μπουκέτο Μπαλόνια, Χρυσές δημιουργίες, Emily Autumn και Εύχαρις (αποκλειστικές συνεργασίες).
  • Έχω αναλάβει την οργάνωση γάμων και βαπτίσεων καθώς σε παιδικών πάρτυ (Candy Bar, γλυκά και τούρτες) σε όλη την Εύβοια και στην Αττική.

 

Παρακολούθηση Σεμιναρίων Ζαχαροτεχνίας και Μαγειρικής

Ζαχαροτεχνία:

Παρακολούθηση Κύκλου Σεμιναρίων Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής με εισηγήτρια την κα Νίκη Λαμπρινού:

·       Candy Bar Creations. (7/2018)

·       Romantic Lace Cake Royal Icing techniques. (9/2017)

·       Swiss meringue buttercream cake. Εκμάθηση στην κάλυψη τούρτας και δημιουργία λουλουδιών με Swiss meringue buttercream. (6/2017).

·       Τούρτα με ζαχαρόπαστα, στήσιμο τούρτας, κάλυψη με γκανάζ, κάλυψη με ζαχαρόπαστα και διακόσμηση. (6/2016)

·       Topsy Turvy Cake σε ανώτερο επίπεδο. (6/2016)

Παρακολούθηση Κύκλου Σεμιναρίων Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής με εισηγήτρια την κα Γεωργία Αμπελακιώτου:

·       Μοντελισμός με ζαχαρόπαστα και κατασκευή κούκλας.(4/2016)

Μαγειρική:

·       Κύκλος σεμιναρίων γαστρονομίας Paul Bocuse (Επίπεδο Β1). Institute Paul Bocuse.

·       Κύκλος σεμιναρίων στην Μεσογειακή κουζίνα   ( 11/2008)    (3/2009)

 

Παρακολούθηση άλλων εκπαιδευτικών Σεμιναρίων

·       Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

·       Σύγχρονα Εργαλεία Εκπαίδευσης

Διακρίσεις:

·       Συμμετοχή στον διαγωνισμό στην έκθεση Artoza με θέμα τούρτα γάμου. Διοργάνωση διαγωνισμού εταιρείας Tresor Party Shop. (3/2017) 4 θέση στην Ελλάδα

·       Συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό SALON CULINAIRE στο Λονδίνο με θέμα τούρτα γάμου και διάκριση Ασημένιου Μεταλλείου 27/3/2024

 

Εκπαίδευση:

  • 2009 – 2011: Τεχνικός μαγειρικής τέχνης (Δημόσιο ΙΕΚ Κηφισιάς)

Ζεστή και κρύα κουζίνα – Ζαχαροπλαστική – διακόσμηση παρασκευασμάτων

  • 2008 – 2009: Τεχνικός μαγειρικής τέχνης (Le monde)

Κρύα κουζίνα – μπουφές, στήσιμο πιάτων , διακόσμηση.

  • 2005 – 2007: Τεχνολογία τροφίμων και εμπορία γεωργικών προϊόντων (ΤΕΕ Χαλκίδας) Τομέας γεωπονίας τροφίμων και περιβάλλοντος.

 

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US