2023-Σήμερα : Καθηγητής Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής σε Ιδιωτικά ΙΕΚ .
Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας , Στοιχεία Ζαχαροπλαστικής Θεωρία, Πρώτες Ύλες Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας και Εγκαταστάσεις και εξοπλισμός.
2016 –2023 : Ελεύθερος επαγγελματίας.
Οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων και παρασκευής γλυκών για Candy Bars, βαπτίσεις, γάμους, παιδικά πάρτυ καθώς και παραγωγή και στήσιμο τούρτας.
2014-2015: Ζαχαροτέχνης-Ζαχαροπλάστης στην επιχείρηση Ζέφυρος.
Παρασκευή γευμάτων για γάμους και βαπτίσεις καθώς και διακόσμηση τούρτας γάμου με ζαχαρόπαστα και candy bars για βαπτίσεις
2013 – 2014: Ζαχαροπλάστης – Αρτοποιός στην εταιρεία «το Χρυσό».
Ψήσιμο σφολιατοειδών, παρασκευή κρύων πιάτων και στήσιμο βιτρίνας.
2012 – 2013: Μάγειρας – Ζαχαροπλάστης στο ξενοδοχείο Adrina Hotel (Σκόπελος).
Μπουφές πρωινών, κρύα κουζίνα, στήσιμο πιάτων.
2012 – 2013: Μάγειρας στο ξενοδοχείο Adrina Hotel (Σκόπελος).
2011 – 2012: Μάγειρας στην επιχείρηση Μυροβόλος Άνοιξη.
2009 – 2010: Μάγειρας στην επιχείρηση Island.
- Ως ελεύθερος επαγγελματίας έχω συνεργαστεί με διάφορες επιχειρήσεις διοργάνωσης εκδηλώσεων και βαπτίσεων. Ενδεικτικά Μπουκέτο Μπαλόνια, Χρυσές δημιουργίες, Emily Autumn και Εύχαρις (αποκλειστικές συνεργασίες).
- Έχω αναλάβει την οργάνωση γάμων και βαπτίσεων καθώς σε παιδικών πάρτυ (Candy Bar, γλυκά και τούρτες) σε όλη την Εύβοια και στην Αττική.
Παρακολούθηση Σεμιναρίων Ζαχαροτεχνίας και Μαγειρικής
Ζαχαροτεχνία:
Παρακολούθηση Κύκλου Σεμιναρίων Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής με εισηγήτρια την κα Νίκη Λαμπρινού:
· Candy Bar Creations. (7/2018)
· Romantic Lace Cake Royal Icing techniques. (9/2017)
· Swiss meringue buttercream cake. Εκμάθηση στην κάλυψη τούρτας και δημιουργία λουλουδιών με Swiss meringue buttercream. (6/2017).
· Τούρτα με ζαχαρόπαστα, στήσιμο τούρτας, κάλυψη με γκανάζ, κάλυψη με ζαχαρόπαστα και διακόσμηση. (6/2016)
· Topsy Turvy Cake σε ανώτερο επίπεδο. (6/2016)
Παρακολούθηση Κύκλου Σεμιναρίων Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής με εισηγήτρια την κα Γεωργία Αμπελακιώτου:
· Μοντελισμός με ζαχαρόπαστα και κατασκευή κούκλας.(4/2016)
Μαγειρική:
· Κύκλος σεμιναρίων γαστρονομίας Paul Bocuse (Επίπεδο Β1). Institute Paul Bocuse.
· Κύκλος σεμιναρίων στην Μεσογειακή κουζίνα ( 11/2008) (3/2009)
Παρακολούθηση άλλων εκπαιδευτικών Σεμιναρίων
· Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων
· Σύγχρονα Εργαλεία Εκπαίδευσης
Διακρίσεις:
· Συμμετοχή στον διαγωνισμό στην έκθεση Artoza με θέμα τούρτα γάμου. Διοργάνωση διαγωνισμού εταιρείας Tresor Party Shop. (3/2017) 4 θέση στην Ελλάδα
· Συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό SALON CULINAIRE στο Λονδίνο με θέμα τούρτα γάμου και διάκριση Ασημένιου Μεταλλείου 27/3/2024
Εκπαίδευση:
- 2009 – 2011: Τεχνικός μαγειρικής τέχνης (Δημόσιο ΙΕΚ Κηφισιάς)
Ζεστή και κρύα κουζίνα – Ζαχαροπλαστική – διακόσμηση παρασκευασμάτων
- 2008 – 2009: Τεχνικός μαγειρικής τέχνης (Le monde)
Κρύα κουζίνα – μπουφές, στήσιμο πιάτων , διακόσμηση.
- 2005 – 2007: Τεχνολογία τροφίμων και εμπορία γεωργικών προϊόντων (ΤΕΕ Χαλκίδας) Τομέας γεωπονίας τροφίμων και περιβάλλοντος.