- Pastry Chef στο NEW HOTEL, Αθήνα
- Pastry Chef στο εστιατόριο MATSUHISA ATHENS (Χρυσός Σκούφος 2010), του Ξενοδοχείου Αστέρας Βουλιαγμένης, στην Αθήνα
- Pastry Chef στο COSTA NAVARINO
- Head Pastry Chef στο εστιατόριο NOBU, στο ξενοδοχείο St. Moritz Butrutts Palace (5 αστέρων), στο χειμερινό θέρετρο του Σαίν Μόριτζ της Ελβετίας
- Chef de partie του εστιατορίου MATSUHISHA MYKONOS στο ξενοδοχείο Belvedere Hotel (Small Luxury Hotels)
- Chef de partie στο NOBU BAUR AU LAC, στην Ζυρίχη της Ελβετίας (5 αστέρων)
- Chef de partie στο εστιατόριο ΛΙΘΟΣ, στην περιοχή Ψυρρή, στην Αθήνα.
- Demi–Chef de partie στην gourmet Brasserie ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, στο ξενοδοχείο GRECOTEL MYKONOS BLUE (5 αστέρων), στην Μύκονο
- Demi–Chef de partie στο γκουρμέ εστιατόριο ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, στο ξενοδοχείο GRECOTEL MYKONOS BLUE (5 αστέρων), στην παραλία Ψαρού, στην Μύκονο
Μαρίνος Κοσμάς
Pastry Chef
Μαρίνος Κοσμάς