Σπουδές – Επιμόρφωση
- Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός , Πολυτεχνική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών. Τμήμα Χημικών Μηχανικών
- Σεμινάριο «Επιθεωρητές Ποιότητας (Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας που στηρίζονται στο Πρότυπο ISO 9001:2000».
- Σεμινάριο «Ανάλυση των απαιτήσεων του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005»
- Σεμινάριο «GMPs – Ποιότητας & Ασφάλειας ΤΡΟΦΙΜΩΝ»
- Σεμινάριο «Οργανοληπτική Εξέταση Αρτοσκευασμάτων»
- Σεμινάριο «Μικροβιολογικά κριτήρια τροφίμων»
Επαγγελματική Εμπειρία
2000-2012: Υπεύθυνη Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων στο εργοστάσιο Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, Βιομηχανία Τροφίμων και Ειδών Διατροφής, με αντικείμενα δραστηριότητας:
- Υπεύθυνη παρακολούθησης – εφαρμογής Συστήματος Ποιότητας ISO 9001:2000
- Μέλος ομάδας ανάπτυξης και σύνταξης Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2005 (HACCP)
- Συντονίστρια Ομάδας Ασφάλειας Τροφίμων.
- Υπεύθυνη εργαστηρίου Π.Ε.(NIR, Φαρινογράφος –Εξτενσιογράφος BRABENDDER, texture Analyzer κ.α.)
- Υπεύθυνη ελέγχου εισερχομένων υλικών (α΄υλών & υλικών συσκευασίας) καθώς και ελέγχου διεργασιών παραγωγής.
- Υπεύθυνη οργάνωσης των πλάνων οργανοληπτικού ελέγχου (panel δοκιμαστών)
- Υπεύθυνη εκπαίδευσης προσωπικού εργοστασίου σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (GMPs & GHPs).
- Εργασία σε περιβάλλον “Sap” (Key User ) στο Module QM.
- Εφαρμογή SPC (Statistical process control) διεργασιών παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου.