ΣΠΟΥΔΕΣ
- Πτυχιούχος Σ.Τ.Ε. Αναβύσσου Μαγειρικής τέχνης (1996-98)
- Διπλωματούχος Δ.Ι.Ε.Κ. Ηλιούπολης Ειδικός ξενοδοχειακών υπηρεσιών & τροφοδοσίας (1997-1999)
- Κάτοχος Διπλώματος Σχολής Κρέατος Αθηνών Κρεοπώλης (2010)
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
- Καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στο ΙΕΚ PRAXIS
- Καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στο Δ.Ι.Ε.Κ. ΠΕΙΡΑΙΑ από το 2011 έως σήμερα.
- Μαθήματα διδασκαλίας α) εργαστήρια μαγειρικής, β) σύνθεση μενού, γ) τεμαχισμός κρεάτων, δ) διακοσμητική.
ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ
- La Cigalle: ζαχαροπλαστείο – catering στη Ν. Ερυθραία ως sous chef από Απρ 2014 εώς σήμερα
- it Place: μοντέρνο ευρωπαϊκό εστιατόριο στο Κολωνάκι ως Ά μάγειρας από Σεπτ 2013 εώς Απρ 2014
- ΕΝΑΛΙΟΝ: εστιατόριο θαλασσινών στην Ύδρα, ως Σεφ καλοκαίρι του 2013
- ΑΜΠΙΜΠΑΓΙΟ και Εν ΑΘΗΝΑΙΣ: μουσικό μεζεδοπωλείο και καφέ-μπαρ στο Θησείο, ως Σεφ από Σεπ 2012 εώς Ιούνιο 2013 (για χειμερινή σεζόν).
- Il Barreto: ιταλικό εστιατόριο στο Golden hall, ως Chef από Νοέμβριο 2010 – 2011.
- BISTRO 18: στο Κολωνάκι ως Chef από Οκτ 2009 – Οκτ 2010.
- Χρώματα Βυθού: εστιατόριο θαλασσινών Ν. Ερυθραία, ως α’ Μάγειρας (υπεύθυνος πρωινής βάρδιας) από Ιούλ 2008 – Ιούλ 09
- CAYENNE: lounge bar restaurant Πειραιά, sous – chef από Μαρ 2007 – Ιουν 09
- Όμιλος ξενοδοχείων Καραμολέγκος: στη Σαντορίνη, Υπεύθυνος κουζίνας στο 3* Rose bay, Chef στο 5* The Majestic hotel, 2003 – 2006
- ATHENIAN CALIRHOE: Φιξ, ξενοδοχείο, ως β’ Μάγειρας 2003
- Santa Pasta: Νέα Σμύρνη, αλυσίδα ιταλικών εστιατορίων, τηγάνια, ξεκίνησα γ’ Μάγειρας 2001 και ΄β μάγειρας 2003
- Στρατιωτική θητεία 2000 – 2001, ειδικότητα Μάγειρας
- Χρυσή Ακτή: Λούτσα, παιδική κατασκήνωση, πρωινά και ζεστή κουζίνα ως βοηθός μάγειρα 1999
- S.G.LYCABETTOUS: Πρακτική άσκηση από ΙΕΚ, 1999
- OLYMPIC CATERING: Πρακτική άσκηση από ΣΤΕ, , 1997 & 1998
CONSULTING ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
- Tribeca lounge bar restaurant στο Κολωνάκι ως μάγειρας
- Wings bar & grill Αμερικάνικο εστιατόριο στη Γλυφάδα ως μάγειρας
- Cook eat fun restaurant στην Ν. Σμύρνη ως Α μάγειρας
- Danna Villas ξενοδοχείο στη Σαντορίνη ως σεφ
- Chef at home στην Κηφισιά ως σεφ
- Galaxy hotel στον Αλιμο ως σεφ
- Στα μπουζούκια των Αγγέλων στον Άγιο Στέφανο
PRIVATE CHEF σε οικίες
- Personal Chef στην οικία του Πρέσβη της ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ το 2008 – 2009
- Five stars Greece ως εσωτερικός Σεφ σε πολυτελείς οικίες το καλοκαίρι.
- Σε σπίτια ιδιωτών, καθημερινό φαγητό μέχρι επίσημα δείπνα, πάρτυ κτλ.
CATERING εξτρά
- Catering la cigale Νέα Ερυθραία 2010 έως σήμερα
- Catering Θάνος Κοτσίρης Μενίδι 2002, 2003, 2009
- Κτήμα Πεντελικόν Βαρυμπόμπη 2002
- Κτήμα Μπραιμιώτη Βάρη 2007
- Catering Άυρα 2007
- Catering Αρίων, Καλλιθέα 2007, 2008
- Catering Αφροδίτη, Σπάτα 2011 – 2012
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά με πτυχίο LOWER
H/Y: Κάτοχος Διπλώματος ECDL