- Σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε την εκπαίδευση στο κολέγιο Ferrandi and at the Jf
- confectionary. Joubin στο Παρίσι.
- Μετά την στρατιωτική του θητεία εργάστηκε στα γνωστά ζαχαροπλαστεία Gerard Mulot στο Παρίσι όπου για δυο χρονιά είχε την ειδικότητα του Τεχνικού Διακόσμησης γλυκών.
- Αργότερα εργάστηκε στο φημισμένο εστιατόριο L ‘oasis στο Παρίσι (2 αστέρια Michelin) όπου είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με το πασίγνωστο chef Francois Raimbaut.
- Η αγάπη του για την Ζαχαροπλαστική τον έφερε στην Ελλάδα όπου για πολλά χρόνια συνεργάστηκε για γνωστές επιχειρήσεις επισιτισμού και ζαχαροπλαστικής δημιουργώντας ευρεία γκάμα νέων προϊόντων.
- Ειδικευμένος στην τεχνολογία ζαχαροπλαστικής έχει διδάξει σε σχολές μαγειρικής και έχει διατελέσει σαν εξωτερικός συνεργάτης και σύμβουλος σε πολλές επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης.
Επαγγελματική Εμπειρία
CHEF Ζαχαροπλάστης – 05-2010 / Σήμερα
Φούρνοι ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
Production for 5 shops
Παραγωγή για 5 καταστήματα με ομάδα 14 συνεργατών
CHEF Ζαχαροπλάστης – 11-2007 / 02-2008
ZONAR’S CAFFE D’ATHENES
Σύμβαση 3 μηνών – Υπεύθυνος ανάπτυξης νέων προϊόντων με συμμέτοχη επταμελούς ομάδας.
CHEF Ζαχαροπλάστης – 06-2005/ 07-2007
Φούρνοι ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
Παραγωγή για 5 καταστήματα με ομάδα 6 συνεργατών
CHEF Ζαχαροπλάστης (υπεύθυνος ανάπτυξης νέων προϊόντων) – 06-2003/ 02-2005
Ζαχαροπλαστεία Μέλισσα
(Συνεργάτης της εταιρίας VALRHONA)
Τεχνικός σύμβουλος επίδειξης – 01-2001/ 07-2004
OLYMPIC FOOD COMPANY
PATISSERIE GERARD MULOT (ΓΑΛΛΙΑ) – 03-1987 / 05-2000
Restaurant l’oasis CANNE LA NAPOULE
PATISSERIE J.F JOUBIN RUE DE VAUGIRARD
Εκπαίδευση Κατάρτιση
- COURT DE SUCRE D’ART ECOLE J.FERRANDI
- Σεμινάρια VALRHONA ART DU CHOCOLAT
- Σεμινάρια VALRHONA ENTREMET D’ETE
- Σεμινάρια CHEZ PELTIER