Χρήστος Παπαθεοδώρου, Chef ATHENS WAS (SENSE RESTAURANT) – Καθηγητής Μαγειρικής Στη Σχολή Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS
Επαγγελματική κατάρτιση
15/10/18 –εως και σήμερα ΙΕΚ PRAXIS , Αθήνα – Ελλάδα
Καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης
05/02/17 – εως και σήμερα ATHENS WAS (SENSE RESTAURANT),Αθήνα – Ελλάδα
Chef
Μοντέρνα Μεσογειακή κουζίνα, a la carte.
Ζεστή κ κρύα κουζίνα ,υπεύθυνος παραγγελιών.
15/10/17 – 31/05/18 ΙΕΚ PRAXIS , Αθήνα – Ελλάδα
Καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης
01/10/15 – 02/02/17 KASTRI BISTRO, Αθήνα – Ελλάδα
Chef de Partie
Μοντέρνα Μεσογειακή κουζίνα, a la carte.
Ζεστή κουζίνα.
10/11/14 – 30/07/15 TESORO MIO RESTAURANT, Αθήνα – Ελλάδα
Chef de Partie
Μοντέρνα Ιταλική κουζίνα, a la carte.
Ζεστή και κρύα κουζίνα.
17/03/14 – 31/10/14 AMANZO’E RESORT, Αργολίδα – Ελλάδα
Chef de Partie
Μοντέρνα Μεσογειακή κουζίνα. Chef de Partie στο κεντρικό εστιατόριο, a la carte. Ζεστή κουζίνα.
Villa Chef κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου.
15/10/13 – 15/03/14 SAFKA RESTAURANT, Αθήνα – Ελλάδα
Chef de Partie
Σκανδιναβική κουζίνα , a la carte.
Ζεστή, κρύα κουζίνα και γλυκά.
01/06/13 – 30/09/13 AMANZO’E RESORT, Αργολίδα – Ελλάδα
Villa Chef
Προσωπικός μάγειρας σε βίλα του ξενοδοχείου.
18/04/13 – 30/05/13 ISLAND BANQUET, Αθήνα – Ελλάδα
Chef de Partie
″Aria catering″, εταιρία διεξαγωγής δεξιώσεων.
Οργάνωση και προετοιμασία μενού δεξιώσεων.
02/02/13 – 17/04/13 Προσωπικός Μάγειρας, Αθήνα – Ελλάδα
Διαμόρφωση, προετοιμασία και παρασκευή οικογενειακού μενού σε καθημερινή βάση.
01/05/11 – 30/01/13 TITANIA HOTEL, Αθήνα – Ελλάδα
Demi Chef
″Olive Garden″ εστιατόριο.
Μοντέρνα Μεσογειακή κουζίνα, a la carte.
Ζεστή και κρύα κουζίνα.
10/09/08 – 30/04/11 PIAZZA MELA RESTAURANT, Αθήνα – Ελλάδα
Commi Chef
Μοντέρνα Ιταλική κουζίνα, a la carte.
Κρύα κουζίνα, γλυκά και παρασκευή ψωμιού.
01/06/07 – 30/10/07 TITANIA HOTEL, Αθήνα – Ελλάδα
Commi Chef, Trainee
″Olive Garden″ εστιατόριο.
Μοντέρνα Μεσογειακή κουζίνα, a la carte.
Εκπαίδευση σε όλα τα πόστα της κουζίνας.
01/10/06 – 25/05/07 BALTHAZAR BAR – RESTAURANT, Αθήνα – Ελλάδα
Commi Chef
Διεθνής κουζίνα, a la carte.
Πόστο ζυμαρικών και παρασκευή ψωμιού.
01/06/06 – 20/09/06 SANTA MARINA BEACH HOTEL, Κρήτη – Ελλάδα
Commi Chef, Trainee
Μεσογειακή κουζίνα, banquet.
Εκπαίδευση σε όλα τα πόστα της κουζίνας.
02/09/03 – 25/05/06 BALTHAZAR BAR – RESTAURANT, Αθήνα – Ελλάδα
Commi Chef
Διεθνής κουζίνα, a la carte.
Κρύα κουζίνα, γλυκά και παρασκευή ψωμιού.
Εκπαίδευση
2005 – 2007 OTEK, ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ
Σχολή Μαγειρικής Τέχνης
Σεμινάρια
03/04/17 High End Γαρνιτούρες a la carte
Γιακαλής Παναγιώτης
06/03/17 Amuse Bouche
Στεφάτος Τάσος
30/01/17 Παστά, Τσίπουρο, Μεζέδες
Χέλμης Γρηγόρης
12/12/16 Δημιουργική Ελληνική Κουζίνα,
Παπανικολάου Θοδωρής
21/11/16 Παραδοσιακές πίτες και ζύμες,
Κωστάκης Κωνσταντίνος
07/11/16 High End Vegeterian a la carte,
Τσιοτίνης Αλέξανδρος