ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
10/2006 – 9/2008 Πιστοποιημένος Διπλωματούχος Αρτοποιός – Ζαχαροπλάστης
Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου
Επαγγελματική Εμπειρία
3/2017 – σήμερα Pastry Chef
Restaurant Zurbaran, Αθήνα
10/2014- σήμερα Συνεργάτης Pastry
Horeca Consulting, Αθήνα
http://www.consulting-horeca.com/
4/2016 – σήμερα Pastry Chef /consultant
Alemagou, Μύκονος
5/2017 – σήμερα Pastry Chef / consultant
ΟΜΙΛΟΣ Restaurant, ΜΑΝΑ Restaurant, Spilia Beach Bar, Papagalos Cocktail Bar
5/2015 – 10/2015 Pastry Chef/
Nobu Matsuhisa Restaurant & Belvedere Hotel, Μύκονος
4/2015- 5/2015 Consultant / Εκπαιδευτής pastry
Harvest Coffee & Wine Αθήνα
www.facebook.com/HarvestCoffeeWine
9/2014 – 10/2014 Consultant / Εκπαιδευτής pastry
Mama Roux, Αθήνα
www.facebook.com/pages/Mama-Roux/264571513559218
5/2014 -7/2014 Εκπαιδευτής Pastry / Επικεφαλής Αρτοποιός
Opso Restaurant Λονδίνο
11/2012 – 3/2014 Chef de partie – Baker, Pastry
Funky Gourmet – Michelin Guide Restaurant ** Αθήνα
www.funkygourmet.com
5/2012 – 10/2012 Pastry Chef
Sunprime Platanias Beach Suites & Spa- 4* Hotel, Κρήτη
3/2011 – 3/2012 Chef de Partie Pastry-Bakery
Titania Hotel- 4* Hotel 5*, Αθήνα
2/2009 – 2/2011 Pastry Commis 1
Club Hotel Casino Loutraki- 5*Hotel & Casino, Λουτράκι
6/2008 – 9/2008 Εκπαιδευόμενος Pastry Chef
Portes Beach Hotel- 4* Hotel, Χαλκιδική
6/2007 – 9/2007 Εκπαιδευόμενος Pastry Chef
Aldemar Hotel and Spa – Royal Mare- 5* Luxury Resort, Κρήτη
10/2005 – 10/2006 Εκπαιδευόμενος Pastry Chef
Gioulia – Traditional greek pastry shop, Αθήνα